Pozdravljeni! Pri meni se pojavlja sledeč problem: Uspešno flasham 255W (006-B0827-00) na firmware 3.21 za Nuvi 465. Ko se naprava zažene ima meni od 465. V XML je zapisan tip naprave 465. Zaženem Web updater, prepozna 465 z ID XXXXX, najdena posodobitev za 465. Vse OK do tu. Na naslednjem koraku pri opombah pa že piše da bo naložil 2x5W GCD. In tudi v prejšnjem koraku je razvidno da bo naložil 2x5W GCD in sicer iz verzije SW ki jo ponuja. Sem probal tudi formatirati in je isto. Kako ga prepričati, da naloži SW od 465?
Pozdravljeni!
Še vedno imam težave z WebUpdaterjem, ki mi N465 (predelan iz N255W) zazna kot N2x5W in potem ponudi takšno posodobitev. Tako se potem vedno vrmen v na 255W, čeprav sem flashal tudi po navodilih od točke 11 naprej, a še vedno je isto.
Od kje vzame WebUpdater podatke o napravi? Bi rešil zadevo če kopiram celotno vsebino (mape in GCD) iz originalnega N465? Ali lahko na kakšen način preuredim XML?
Lp, s
Pozdravljeni!
Še vedno imam težave z WebUpdaterjem, ki mi N465 (predelan iz N255W) zazna kot N2x5W in potem ponudi takšno posodobitev. Tako se potem vedno vrmen v na 255W, čeprav sem flashal tudi po navodilih od točke 11 naprej, a še vedno je isto.
Od kje vzame WebUpdater podatke o napravi? Bi rešil zadevo če kopiram celotno vsebino (mape in GCD) iz originalnega N465? Ali lahko na kakšen način preuredim XML?
Lp, s