Citat:
Uporabnik leni pravi:
Vedno je lažje spraševati kot pa opraviti osnovni RTFM
Spraševal sem o smelejši možnosti čiščenja podatkov ne pa o "generalnem čiščenju sistema". Sicer se vedno splača že na začetku uporabe nove naprave sprobati tudi funkcijo "Vračanje oz. tovarniške nastavitve", da vsaj vidiš kakšne so in kaj je potrebno ponastaviti.
Možna a malo verjetna je rešitev v dodelavi Mapsorca, ki je odličen program. Funkcija Upload in Dovnload, bi morala delovati ekvivalentno, tako kot v primeru PoiLoader-ja, namreč, da zna zbrisat tisto, kar pošlje na napravo vsaj na področju Točk poti, oz. v sistemskem delu na Garminu, ki nima, ne vem iz kakšnega vzroka, te vražje Priljubljene, v svojem file-ju.
PS. Še banalnost uradnega suporta: Odgovorili so mi takole :
"Odprite Raziskovalca ali Moj računalnik in v njem odprite disk Garmin ali nüvi. Odprite mapo Garmin, v njej pa mapo gpx. V mapi gpx boste našli datoteko »current.gpx«. Zbrišite jo, s tem boste zbrisali vaše Priljubljene." Malo morgen
Tolk oni svoje RFM.
Sicer je pa posledično zanimiva tale nadaljevanka "Skriti menuji na Garminih", ki jo lovim pa različnih forumih in temah in pri RFM. Mogoče bi jo dali v svojo temo? Za Nuvija sedaj poznam tri skrite menuje: ura, desno spodaj pri prižiganju in na prikazu hitrosti. A je še kakšen prikriti hint, menu, ..?
Manual, ... berem