Nuvi 205w

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Mi lahko kdo na ZS pošlje slovenski jezik za tipkovnico in menije. Vodenje v slovenščini imam, med izbiro jezika pa je ostala le angleščina. Model je 205w.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
..ali še bolje - preveriš za posodobitve nuvija preko webupdaterja, kjer ti bo poleg jezika ponudilo še ostale posodobitve, ki so glede na emšo tega modela, skorajda že nujne za normalno delovanje najnovejših kartografij, če posodobitev posodobitev še nikoli nisi izvajal.

edit: me je Zgaga prehitel
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Nuvi 2x5 in 2x5W ima novo posodobitev:

Updates & Downloads nuvi 2x5W (GCD File) software version 7.60

as of March 2, 2012

(8.91 MB)

Change History
Changes made from version 7.50 to 7.60:

Added support for a second map on an SD card.
Improved route calculation logic.
Fixed an error that sometimes caused water map features to not appear on the turn list.
Fixed an error that caused the device to find no results when the user changed state or province during address searches (2010 maps only).
Fixed an error that caused the device to not find streets that were spelled with a diacritic ß, instead of ss.

Updates & Downloads nuvi 2x5 (GCD File) software version 7.60

as of March 2, 2012

(8.77 MB)

Change History
Changes made from version 7.50 to 7.60:

Added support for a second map on an SD card.
Improved route calculation logic.
Fixed an error that sometimes caused water map features to not appear on the turn list.
Fixed an error that caused the device to find no results when the user changed state or province during address searches (2010 maps only).
Fixed an error that caused the device to not find streets that were spelled with a diacritic ß, instead of ss.

Popravek za računam,za obe seriji je v temi namenjeni za to.

dopamin

Pripravnik
9. feb 2008
130
7
18
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Nuvi 2x5 in 2x5W ima novo posodobitev:
mogoče bom neumno vprašal toda kdor besede špara....
imam 255W z nadgradnjo LaneAssist
predvidevam, da se mi z updatom na 7.60 to podre?

ali obstoja popravek kot za Računam?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Ja z to posodobitvijo se ti podre saj za lane assist si uporabil datoteko od SG FW.
Drugače ga pa lahko spremeniš v model 465 in imaš Lane assist in še nov update ti omogoči uporabo dveh kart iz SD.

dopamin

Pripravnik
9. feb 2008
130
7
18
@krimec
v bistvu sem hotel vprašati, če morda obstoja popravek oz.dodatek za LaneAssist potem ko nadgradim na 7.60 (tako kot za Računam)

Citat:
Ja z to posodobitvijo se ti podre saj za lane assist si uporabil datoteko od SG FW.
Drugače ga pa lahko spremeniš v model 465 in imaš Lane assist in še nov update ti omogoči uporabo dveh kart iz SD.
se mi je zdelo
če prav razumem je 465 s "tovornjakarskim" SWjem

Nazadnje urejeno:

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Za to se boš moral obrnit na Popotnika, moje poznavanje drobovja Garminov ne seže tako daleč.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Vsi nuviji serije 2x5W se lahko spremenijo v 465,pridobi se laneassist in možnost normalnega posodabljanja preko webupdater-ja.

Dajo se tudi spremenit na SG FW : pridobi se lane assist vendar pa se obstane na trenutni verziji in ni možnosti posodabljanja preko webupdater-ja.

dopamin

Pripravnik
9. feb 2008
130
7
18
Citat:
Dajo se tudi spremenit na SG FW : pridobi se lane assist vendar pa se obstane na trenutni verziji in ni možnosti posodabljanja preko webupdater-ja.
se pravi če jaz posodobim na 7.60 (in s tem sicer zgubim LaneAssist) in potem zopet naredim nadgradnjo na LaneAssist po tvoji proceduri sem v bistvu zmagal. imam posodobljen FW in še LA

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Boot.bin je samo za zagon FW in ti dejansko flashas od SG verzije samo FW_all.bin kjer je vse not.
Se pravi če posodobiš z webupdater na 760 in potem greš nazaj na SG nisi naredil nič,ker ti SG fw_all prepiše vse kar si posodobil z webupdaterjem.