Sam sem imel enako zadevo,sicer na nuvi 1200,karto centralne evrope sem updatal,na internega naložil še adrio 3.11,na sd pa imam adrio TOPO 2.21.
priporočam ti naslednje:
Označi vse datoteke na garminu in jih prekopiraj nekam na disk,da boš imel backup,že zaradi servisa,če bi ga moral poslati,da boš lahko rekel,da ni tvoja krivda,če se kaj zalomi
sedaj pa lahko brez skrbi pobrišeš največjo datoteko gmapprom.img iz garmina,nato pa naredi na Sd mapo garmin in prekopiraj svojo novejšo karto v to mapo in ji daj končnico gmapsupp.img,katere na garmin ne moreš naloziti ker nimaš toliko prostora.
na garmina pa lahko daš karto Adria kot gmapprom.img.
tudi sam sem odpiral več kart in jih nato združeval v eno zaradi manjšega file,vendar ti to pri nuvih nuvi odsvetujem,ker že imajo zaščite in potem karte ne vidi,tako da raje pusti karte cele,si pač kupi 4gb sd ,čeprav večina misli,da vidjijo največ 2 gb pa ni res,tudi starejsi nuvi 255 podpirajo 4 gb.
Enostavno potem pač greš v orodja/sistem/zemljevidi in spodaj klikni na info,ter preklapljaj med kartami,nepriporoča pa se sočasna uporaba večih zaradi prekrivanja predvsem na mejah.Nov Cn 2011.20 ima že zelo dobro pokritost slo in hr,čeprav sem sam še vedno bolj zadovoljen z adrio 3.11,ne splača pa se ti je kupovati,ker je pol že nov cn že več kot dovolj,celo bolje pokriva kot Adria 3.0 iz lastnih izkušenj.
Naredil sem že precej garminov in to vse kar sem ti napisal drži
Lahko si tudi updataš firmware in naloži poi točke radarjev pa si car.
lep pozdrav