Nuvi 1300 Prikazuje LA in JCV

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Na 1300 moraš spremenit logo drugače ti ne bo prikazovalo.
Drugače pa ko narediš ruto vidiš,če ti jcv dela tako,da stisneš na tiste puščice v zgornjem levem kotu in v novem oknu boš videl na dnu napisano prikaz križišč.
Če tega ne vidiš potem ti ne deluje.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
aha, gut.. Hvala!
PS: mogoče ne bi bilo napačno instrukcije na prvi strani napisat malo bolj razumljivo.. bi bilo verjetno v tej temi precej manj strani...

LP

sharky77

Pripravnik
24. jul 2011
36
0
6
Zanima me zakaj mi ne prikazuje na nuvi 465T voznih pasov na izvozih iz avtoceste. Karta je City Navigator Europe NT 2012 40.
V originalni karti mi je vse normalno prikazovalo, ko sem pa zamenjal img file pa nč več.

Mirko_Barkovic

Fizikalc
16. mar 2009
894
64
28
Kamnik
Citat:
Uporabnik sharky77 pravi:
Zanima me zakaj mi ne prikazuje na nuvi 465T voznih pasov na izvozih iz avtoceste. Karta je City Navigator Europe NT 2012 40.
V originalni karti mi je vse normalno prikazovalo, ko sem pa zamenjal img file pa nč več.

Na 465T ni JCV (prikaza odcepov).

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
CN 2012.40 ne prikazuje Lane assist na nekaterih izvozih kjer jih je 2012.30 prikazovala.
Mogoče bo ta napaka odpravljena z novimi kartami.

@japke

Ne vem kaj je narobe z navodili ampak do sedaj je še vsem uspelo,postov je pa zato tako veliko,ker smo vedno reševal še kaj druga kot pa samo to kar je v naslovu teme.
wink-1.gif

p.s.
V prvi post dodano posodablanje logo-ta preko SD kartice.

MilanS

Pripravnik
6. maj 2012
67
0
6
Dravograd
Sem naredil po postopku, kjer držiš ikono baterije, da prideš v meni, naredil simulacijo in dela.
Ste pa res mojstri, sedaj pa sem naročil še anteno za sprejem prometnih informacij.
Ne razumem pa najbolje zadeve za menjavo logo-ta preko sd kartice.

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Preko SD je učinek isti naredi se pa takole.

Razpakiraš na SD vsebino rar datoteke in SD vstavi v nuvija

ko nuviji vklopiš sistem zazna zagonsko datoteko (boot.bin) na SD in naredi nadgradnjo

Ta postopek je lažji za tiste,ki ne znajo priti v pre boot,saj tukaj samo naredi vse brez,da bi moral kaj stiskat ali nalagat gonilnike na PC.

MilanS

Pripravnik
6. maj 2012
67
0
6
Dravograd
Sedaj ko mlinček lepo prikazuje linije, JCV in omejitve, me zanima če se da nastavit (kot recimo pri IGo), da glasovno sporoči "Prekoračili ste omejitev hitrosti".

MilanS

Pripravnik
6. maj 2012
67
0
6
Dravograd
Morda samo ideja. bolje bi bilo če bi dala naprava samo kratek zvočni signal (kot za POI) in bi znak za hitrost samo utripal nekaj časa.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.808
129
63
Za vsako prekoračitev hitrosti na cestah. Imaš pa tudi možnost popravka omejitve za posamezen odsek, da ne čakaš eno leto na Navteq.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Hvala za informacijo,bom probal nahecat developer team,da omogočijo vsaj funkcijo za zvočno opozarjanje,če že ne za samodejno popravljanje omejitve.
Samo a se da to piskanje za prekoračeno hitrost tudi izključit ali se cel čas dere?
Če se cel čas oglaša in se je ne da izklopit potem večini uporabnikov to ne bo všeč.