I
Izbrisan uporabnik #488
JCV lahko skopiraš če bo delalo, fw pa ne nalagaj, če ni prirejen za 760, sicer bo lahko kaj narobe.
Zanimivo če bi se vozil s tovornjakom.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Za model 265w sem videl, da se ga da flešat na Nuvi 465=tovornjakarska izvedba...Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Če bi za 2x5 (da ne bi samo zame) porihtali vsaj lane assist bi bilo precej bolj vredno, saj ne da se ne bi branil teh pripomočkov ampak pri nakupu sem kiksnil in sedaj imam kar imam. Tole razvrščanje na pravi pas pa je vsekakor zame eden boljših pripomočkov.
Hvala za inf. Zdaj pa še eno "malce butasto" vprašanje, če potem sflešaš, kako je potem s lifetime? Ker verjetno potem ne prepozna zadeve, saj če se ne motim je lifetime vezan na napravo in če ti "pretentaš" garmina, potem ga njihova stran ne prepozna.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Verzija za tovornjak ima LA
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nuvi serije 76x podpira JCV po defaultu, na 760 pa ne bo šlo.
popotnik:
sedaj lahko popraviš navodil od 1-6
1. vklopite Nuvi in držite prst nekaj sekund na ikoni za baterijo, da pridete v skriti meni
2. nuvi priklopite preko USB na PC
3. zaženite uploader in povlecite .rgn file v okno
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Hvala za inf. Zdaj pa še eno "malce butasto" vprašanje, če potem sflešaš, kako je potem s lifetime? Ker verjetno potem ne prepozna zadeve, saj če se ne motim je lifetime vezan na napravo in če ti "pretentaš" garmina, potem ga njihova stran ne prepozna.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Verzija za tovornjak ima LA
Škoda ker ni možno brez menjave FW tole zadevo porihtat.
Citat:
Uporabnik Teddy pravi:
Jst sem ga dobil na netu (google). Sej bi ti ga poslal, sam je velik 526MB, to pa ne gre prek lonca. Pa nisi sam ti zmeden