Nupo: kje je najugodnejsi nakup?

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 3287

Kupol bi nupo za darilo. In sicer 14 dnevni oz 30 dnevni "trentma". Kje bi bil najugodnejsi nakup? Lp

Benko14

Pripravnik
30. jun 2011
219
17
18
Ne. Rajši se loti temeljite prenove prehranjevalnih navad. Lažje ti bo, pa še zdrav boš.

Sem imel možnost preizkusiti 14dnevni tretma. Ne vem, če mi je uspelo 1 teden zdržat samo na tistem. Da ne govorim: 800 kalorij oz. 1200 jih je totalno premalo za normalno funkcioniranje.
Sam sem opazil poslabšanje psihičnega stanja po 3 dneh, totalno si zamorjen.

Res ti polagam na srce, tistih 100 ali 200 € raje porabi za kvalitetnega piščanca, zelenjavo, riž, testenine, ribe, jajca itd. Boš videl, učinek je isti, počutje pa 1000% boljše kot z nupotom

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Če imaš rad praške raje vzemi par kil proteinov in malo maltoekstrina v štacuni z športno prehrano in dodatki. Še prej pa razpolovi svoje dnevne obroke. Denar za Nupo pa prišparej in podari liposukcijo

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
3.995
113
Citat:
Uporabnik Benko14 pravi:
Ne. Rajši se loti temeljite prenove prehranjevalnih navad. Lažje ti bo, pa še zdrav boš.
On bo mogoče bolj zdrav ampak obdarovanec ne bo imel nič od tega.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Kakšno darilo je pa to, da daš nekomu nekaj, kar kriči DEBEL SI KOT SVINJA?
bonk.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
3.995
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kakšno darilo je pa to, da daš nekomu nekaj, kar kriči DEBEL SI KOT SVINJA?
bonk.gif
Sem ti mislil kupit šotorsko krilo, da boš mela polet kej za oblečt... pa sem se raje odloču za Nupo.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
967
119
43
Ne kupuj tega sranja, resno, sploh pa ne za tako ceno. Sem gledal sestavo in ceno v DM-u, to se pujsu ne bi dal za jesti. Raje nabavi kaj drugega za darilo. NUPO ipd. jajca

I

Izbrisan uporabnik 3287

Ta oseba ni full debela. Je pa sama izrazila "zeljo" po nakupu le tega. Meni je vseeno kakega okusa (ali druge zadeve) je. Iscem za darilo, pa gledam, da ne placam vec, kot je potrebno. Lp

Benko14

Pripravnik
30. jun 2011
219
17
18
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
Uporabnik Benko14 pravi:
On bo mogoče bolj zdrav ampak obdarovanec ne bo imel nič od tega.

se opravičujem.... prehitro izprebral
redface-1.gif
nisem vedel da je za darilo. Pa vseno. Rajš fitnes karto za 6 mesecev kot nupo za 14 dni

Benko14

Pripravnik
30. jun 2011
219
17
18
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Je kaka (prehranska) alternativa temu?

Ja voda.
smile-1.gif
ima več pozitivnih učinkov kot nupo.

Ne resno, razmisli o kakšnem drugačnem darilo, osebi, ki si pa to želi pa ji povej naj si na internetu malo prebere. Ampak fitnes forume strani, kjer je lepo obrazloženo da je to srae.

Če se ima kdo sam rad tega ne bo jedel.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
967
119
43
ti je ze en predlagal, raje kupi kje v online fitness trgovini proteine, pride ceneje. Lahko ti povem, kje jaz kupujem in kaj kupiti, ce je cilj hujsanje.

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Citat:
Uporabnik Benko14 pravi:

Sem imel možnost preizkusiti 14dnevni tretma. Ne vem, če mi je uspelo 1 teden zdržat samo na tistem. Da ne govorim: 800 kalorij oz. 1200 jih je totalno premalo za normalno funkcioniranje.
Sam sem opazil poslabšanje psihičnega stanja po 3 dneh, totalno si zamorjen.

Res ti polagam na srce, tistih 100 ali 200 € raje porabi za kvalitetnega piščanca, zelenjavo, riž, testenine, ribe, jajca itd. Boš videl, učinek je isti, počutje pa 1000% boljše kot z nupotom

467716-post_slo.gif

NUPO je marketinška natega, ki ima negativen vpliv na zdravje.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Iscem za darilo, pa gledam, da ne placam vec, kot je potrebno. Lp
Potem to Nupo ni. Ker je svinjsko drag za to kar ponuja.
Imaš trenutno v Leclercu en kup kuharic za zdravo kuhinjo po 6-10 (sploh angleške) - veliko boljša investicija.

estelle

Zelenc'
12. jun 2013
4
0
1
Glede na vprasanje, ki ga je zastavil smt, ne vidim nobenega odgovora. tako da,....
Smt... jaz kupujem Nupo pri razlicnih trgovcih, kateri imajo v teh dneh akcije, ker je cas hujsanja
smile-1.gif
Lahko pa nabavis na spletni trgovini Nupa ali lekarnar.com (majo skoz neke akcije).
Najugodneje... hm odvisno koliko zelis dati. za en mesec vem da je na lekarnarju 207eur, nekaj takega.

Upam,da sem odgovorila na tvoje vprasanje
smile-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Kupol bi nupo za darilo. In sicer 14 dnevni oz 30 dnevni "trentma". Kje bi bil najugodnejsi nakup? Lp

Ga pa drugače prodajajo že skoraj na vsakem vogalu, tudi v Leclercu sem že videl...bo pa to 200 eur v kanto vrženih (vsaj 3/4 vrednosti) za ta denar dobiš proteine,bcaa,glutamin,in eno kanto omega 3 in to je to. + seveda osnova je prehrana, brez urejene prehrane gre ves denar v nič.
Upam da jo raje prej spametnuješ ker bo samo ob denar...marketing dela svoje in jest ne vem kaj ženskam pere v glavi da to kupujejo. To je jajc od jajc...še večji jajc k Herbalife. Če jih hočeš pomagati je najbolje kakšno dobro kuharico zrihtaš...na enem izmed portalov s športno prehrano in zdravim načinom življenja obstaja fitnes kuharica kjer je ogromno odličnih receptov.

rabim še za Nupo takšno slikco
evil.gif

1795635-hl.jpg

Priponke

• 1795635-hl.jpg
    1795635-hl.jpg
    13,1 KB · Ogledi: 122
Nazadnje urejeno: