Jst imam na N26 5 (pet) brezplačnih dvigov v eurozoni, včasih je veljalo tako če si dobival plačo na n26 račun je število dvigov iz 3 šlo na 5. Sedaj a je to še aktivno ne vem, sam jih imam še vedno (in od vedno) 5.Sem v aplikaciji našel.... še zmeraj drži za slovenijo in nemčijo, v avstriji je unlimited. Mal bom moral poahtat, prvič ko bom dvigal, drugač ponavadi hodim na iste avtomate.
Jaz imam tudi 5 brezplacnih dvigov po max 1000€ na mesec na n26 business.Tudi jaz imam 5 atm dvigov v euroconi, pa place ne dobivam na n26...
To drži samo, če nimaš slovenskega BINa, kar pa ga imajo praktično vse trenutno izdane kartice. Ker so stare brez slo BINa že potekle. Mogoče je še tu in tam kakšna izjema ali pa če si je kdo naročeval na naslov v tujini.
Jaz sem dvignil kar s telefonom na NLB.jevem avtomatu. Sem pač rabil gotovino. Šlo je torej preko Gpay, Curve, N26. So mi zaračunali 2,31 EUR.To drži samo, če nimaš slovenskega BINa, kar pa ga imajo praktično vse trenutno izdane kartice. Ker so stare brez slo BINa že potekle. Mogoče je še tu in tam kakšna izjema ali pa če si je kdo naročeval na naslov v tujini.
Če ima kartica slovensko BIN številko se obnaša kot kartice ostalih slovenskih bank - brez provizije. Jaz vse dvigujem s Revolutovo kartico in NLB/NKBM ne zaračunata dodatno.
Curve po mojem pobere 2 EUR plus 2%.Eno je kar ti obračuna banka, eno pa kar ti obračuna bankomat. Če ti obračuna bankomat ti znesek javi preden dvigneš, kar ti pa banka pa moraš že vedeti, saj piše v pogojih ob odprtju računa.
Kar mi obračuna moja banka ni problem, to znam izločit iz cenika .Eno je kar ti obračuna banka, eno pa kar ti obračuna bankomat. Če ti obračuna bankomat ti znesek javi preden dvigneš, kar ti pa banka pa moraš že vedeti, saj piše v pogojih ob odprtju računa.