Ce zavraca placila, bi mi pac morala znati to povedati. Lahko posljejo mail vnaprej, ce ze za vsako kurcevo reklamo, da se blokira vse ruske trr. Lahko da bot to v podpis. Kaj je pa posiljateljica kriva? Ce ne ved vzroka, naredis kaj - probas se enkrat, pa spet noben bog ne bo vedel, zakaj se je odbilo...
Tokrat je bilo zaradi trrja, v preteklosti je bil problem moje ime. V nekaterih primerih ja, v drugih ne. Da se ob tla vrzem, nisem vedela, kaj je narobe. Edina razlika med nakazilom ki sem ga prejela in tistim, ki ga nisem je bila v zapisu mojega imena. In sem potem prosila onega drugega, ce lahko tako zapise in sem potem to opozarjala vsakega v naprej, da ne bo spet teh telovadb.
Mater, ce zavrnes placila, pac povej zakaj!! In kaj narediti, da se temu ognes, ce se da. Menda ja logicno. Resno ti želim, da ne bos imel opravka z njihovim suportom, ki je tam samo za to, da je lep. Dokler vse dela, je fajn, ja...
Kakorkoli, vsak po svoji pameti, jaz sem se preko teh malenkosti naucila, da tam ni nikdar vec kot 2k€ gor, kolikor rabim za sproti