Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne vem za ostale, ampak jaz sem na call centru dobil enega Španca (govoril angleško z malce naglasa), zraven je pa brhka mladenka prijetnega, evropskega videza parlala francosko. Tako da ne vem, mogoče je indijski call center, ampak nisem dobil takega vtisa.
Glede natega, večji nateg kot NLB ne more bit... Raje dam denar Thielu (čeprav se v marsičem ne strinjam z njim) kot pa tem našim nategunom...
...Ker banka nima poslovalnic, se mora vsak novi uporabnik registrirati in ga preverijo preko videokonference iz aplikacije, kjer referentu pokazes osebni dokument... in odgovoris na nekaj vprasanj...
Revolut uporabljam že 2 leti po celem svetu. Do zdej mi je še vedno delal in ne rabim drugega. Vodenje računa imam brezplačno v Sloveniji. Da si bom pa nakazoval plačo nekam neznano pa imel probleme s plačevanjem, nisem star več 20 let da bom beta tester in se ukvarjal z telefoniranjem nekam v 3pm, da bom prijavil napako, ko bom nekje na drugem koncu sveta in mi kartica ne bo delala. Get real
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.