NT konferenca 2009

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Kje ste geeki?
grin1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
cause i'm a cowboy baby
grin1.gif

itak če vidite kerga s kavbojskim klabukom pol sem to jst.
grin1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.092
113
In kako ste bili zadovoljni s konferenco?
Meni se zdi, da se predavanja širijo na "mehke" veščine, stroke za tehnike je vse manj. Tudi četrtek ni bogve kaj prinesel.
Zabave pa so bile bolj tak. V ponedeljek me še ni bilo dol, verjetno je bil partnerski večer dober, v torek samo playback, v sredo pa tudi nisem hotel tekme gledati stoje. No ja, nikakor je nisem hotel gledati, ker me ni zanimala. V glavnem, mislim, da za kotizacijo ne dobimo dovolj. Edino kar dobiš je, velik dogodek, kjer lahko ohranjaš stike in po možnosti kakega novega spoznaš.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Jaz imam itak dovolj. Letos me prvič po veliko letih ni bilo in me tudi ne bo več. Vsako leto je manj zanimivh predavanj za razvijalce in tudi drugače gre navzdol. Samo zaradi zabav se mi pa več ne da...

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Se kar nekako strinjam s teboj. Tudi mene letos po dolgih ni bilo.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Jaz sem bil večinoma samo na predavanjih tistih za katere vem da obvladajo: Dejan Sarka, Dušan Župančič, Danijel Novak.
Žuri so bli pa res bolj tuga, sploh zadnji večer ko je bil prenos fuzbala.
crazy1.gif

Če bi šlo iz mojega žepa, potem sigurno nebi skeširal 1000€ za par ok predavanj + hotel.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.092
113
Malo je bil tudi urnik nerodno sestavljen. Ko je denimo imel Dejan Sarka predavanje za XQuery, je bilo hkrati še eno predavanje za SQLServer 2008. Pozabil sem ga vprašati, zakaj je imel to temo, če pa sam ni bil preveč prepričan v uporabnost te tehnologije. No, jaz ji vidim mesto pri nekaterih rešitvah in mislim, da jo bom v nekaj mesecih potreboval.
Žuri so nekoč bili pomemben del NT konference, ker neformalni stiki pridejo še kako prav. Letos so se mi zdeli slabi, ali pa sem jaz prestar.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Žal ima ta konferenca famo največje IT pijanke...
-kjer imaš pijane vsega site sistemce, ki samo jokajo vsem po vrsti kako so zanič (sistemski integratorji-izvedba) ali kako je roba zanič (distributerji)
-pijane distributerje/principale, kateri mislijo da so prijeli boga za jajca in se obnašajo oholo ko' pej'no'v'rt
-od vsega tega (tuge) pijano izvedbo
-cele delegacije IT oddelkov državnih firm in inštitucij, ki vzamejo ta dogodek skrajno resno in hodijo okoli v gručicah, kažejo izredn ozanimanje za vsako neumnost in se jih nasploh prepozna po tem, da so oblečeni poslovno (moški v oblekah in zakravatirani...)
-ITjevce določenih firm, ki jim je dolgčas in komaj čakajo da jih pricipali/integratorji kam povabijo, da jim razbijejo monotonijo vsakdana
-lovilce služb, ki nimajo za karto in seveda v manjši meri lovilce posla
-novinarje dvomljivih medijev, ki se švercajo na PRESS karto
-nekateri smo tam da se srečamo s kolegi ki so tam iz istega razloga kot sami ali iz vseh teh
smile-1.gif

Skratka žalost, letos so še neke torbe za v trgovino dajali namesto ruzakov...
stupid-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
ksz

Nisem iz te druščine ampak zadnjič ko sem govoril z Dejanom je pripravljal nek event za orto techy MS geeke - bleeding edge. Ta naj bi po točkovanju prispevkov (to bolje poznate vi) ustrezal zahtevnejši publiki, ki ji nt konferenca ni dovolj. Tisto ni bilo ok?