I
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
ali pa malo vecjo hitrost po 2GB pustili(za normalno srfanje 16kB/s pac ni to to),
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
logično si omejen na tuš omrežje
Izberi željen smajli:
A ostali operaterji pa rečejo: seveda, mi ti bomo dali neomejene količine, ti pa jih porabljaj v omrežju konkurence. Lahko po želji tudi pri tujem operaterju, sploh ni problema.
Glede prenosa podatkov pa je tako: pri nobenem operaterju (pa ne samo pri nas) za takšno ceno ne boš dobil neomejeno količino podatkov po polni hitrosti. 2GB je dovolj za 99% uporabnikov, preostali 1% pa naj torrente vlači dol preko za to primerne poti - ali pa kupi primeren paket.
Po Sloveniji nadgrajuje na UMTS omrežje ... Letos skoraj zagotovo bodo pokrili čez 90% prebivalstva z UMTSom.Citat:
Uporabnik ovca pravi:
TM bi tudi imel naročnike, omrežja pa nebi posodobil...
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
TM bi tudi imel naročnike, omrežja pa nebi posodobil...
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Odlično..Sicer se ne bi obešal na detajle, ampak so dali tako lepo ime paketu - "Totalno neomejen", pol pa greš pogoje gledat in... logično si omejen na tuš omrežje, pri data si omejen na 2GB, potem ti omejijo hitrost na vsega 16KB/s, pa seveda vezat se moraš in pa seveda samo za mlade do 30 let, sicer pa totalno neomejeno ja
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Sem ti že nekaj časa nazaj povedu, da se lahko komot oglasiš v Šiški, pa boš videl TM pokritost omrežja.
Nič ne rečem, paket je mamljiv, ampak le za tistega, ki se res giblje v celoti v TM omrežju.
Marsikdo tega žal nemora rečt...
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Sem ti že nekaj časa nazaj povedu, da se lahko komot oglasiš v Šiški, pa boš videl TM pokritost omrežja.
Nič ne rečem, paket je mamljiv, ampak le za tistega, ki se res giblje v celoti v TM omrežju.
Marsikdo tega žal nemora rečt...