Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Ja, sej sem. Sicer je to moj prvi android, tako da sem wifi izklopil, sem normalno v Tuš omrežju, pa sem zagnal browser, pa mi pravi, da nima povezave. Očitno imam nekje izklopljeno zadevo na nek način, pa ne najdem kje. Kot pravim; moj prvi android.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
res je
wink-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Tušmobilu je minila 4 letna pogodba nacionalnega roaminga s Mobitelom. S Mobitelom sta se dogovorila in podaljšala nacionalni roaming. Tako nacionalni gostovanje Tušmobilu ostaja do nove odločbe o operaterju s pomembno tržno močjo na trgu 15. Po novi odločbi APEKa bo Tušmobil verjetno za nacionalni roaming lahko izbiral med Mobitelom in SI.mobilom. Nova odločba verjetno prihaja leta 2013.
http://cdn1.siol.net/sn/doc/2011/5/tusmobil_sprememba%2026.5.2011.pdf

a ni bilo nekaj govora o super duper omrežju,..svojemu še vedno ne zaupajo?

b

Nazadnje uredil moderator:

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Tušmobilu je minila 4 letna pogodba nacionalnega roaminga s Mobitelom. S Mobitelom sta se dogovorila in podaljšala nacionalni roaming. Tako nacionalni gostovanje Tušmobilu ostaja do nove odločbe o operaterju s pomembno tržno močjo na trgu 15. Po novi odločbi APEKa bo Tušmobil verjetno za nacionalni roaming lahko izbiral med Mobitelom in SI.mobilom. Nova odločba verjetno prihaja leta 2013.

b

In še kako zaupajo sicer, ne bi forsirali tihega izklopa nacionalnega roamainga preko novih paketov, ponujali mobilni internet za 1€ na dan, v kratkem še ponudba mobilne TV torej enormen prenos podatkov se izvaja, pa še kaj in vse to zgolj na svojem lastnem omrežju.

Jaz mu zaupam že od leta 2007, zadnjih pol leta pa imam na telefonu označeno only UMTS Tušmobil, s povprečno hitrostjo 4-6 Mbs v okolici LJ., ko dostopam do spleta
cool-1.gif

Sicer pa, kolikor sem sezanjen, je za vas to super duper omrežje še zmeraj velika neznanka, se bo treba še veliko naučiti
grin1.gif

Lp.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:

b

Nismo rekli, da se ne bo več provociralo v teh temah? Me prav zanima če zate veljajo enaka merila moderatorjev kot za uporabnika DreamDesign ....

erikson

Guru
25. avg 2007
22.726
6.501
113
Ko že ravno omenjaš, v Banovcih ima Tušmobil slab signal.
grin1.gif

UMTS ni, lovi pa oddajnika Iljaševci in Rožički Vrh.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
sej vrjetno ga ni še marsikje in ravno iz tega razloga je omogočeno gostovanje na @m omrežju
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
461
28
28
Sodišinci

UMTS ni, lovi pa oddajnika Iljaševci in Rožički Vrh.

[/QUOTE]

Kolikor vem ima bazni postaji na teh dveh mestih Simobil in ne Tušmobil...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Do Tuskabine lahko dostopas le, ce si preko mobilnega interneta pvoezan... preko WiFi ne dela ...
Tudi Tuškabina deluje preko WI-FI, le odsek Moj Tušmobil ne deluje.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Borovnica, naj ostane tema v mejah in o novostih pri Tušmobilu.
Naj velja to kot opozorilo in kot ničkolikokrat, tema "med operaterji" je odprta in tam toleriramo večjo mero provokacij.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Prek novih relejnih linkov je opaziti povečanje Tuševih baznih postaj na SI.mobilovih stolpih (oziroma premik na SI.mobilove stolpe).

Novi internet paketi od jutri:
http://www.dreamdesign.si/info...smobil-internet

Na kratko:
- internet Brezmejni za 19,90 € => največja možna hitrost do 20 GB, nato 236 kbit/s (če v tistem mesecu prenesete manj kot 1 GB se mesečna naročnina zmanjša na 9,90 €)
- internet Brezmejni + Premium za 38,80 € => največja možna hitrost do 50 GB, nato 236 kbit/s

Nazadnje urejeno:

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ponudba Petrol klub:
Tušmobilov BREZMEJNI INTERNET 24 UR je mobilni internet brez mesečne naročnine, ki ga uporabljate in plačujete le takrat, ko ga potrebujete. Priporočamo ga vsem, ki si želite biti v stiku z virtualnim svetom tudi zunaj doma.

Uporaben je na vikendih, na morju, na izletih v hribe, toplicah, na faksu itd. Tušmobilov BREZMEJNI INTERNET 24 UR pa ni samo praktičen, ampak tudi zelo ugoden.

Za en dan brskanja po internetu boste plačali le 1 EUR.
Za 200 TOČK in 19 EUR!
http://www.petrol.si/izdelek/tusmobilov-brezmejni-internet-24-ur
cheer.gif

Nova cena telefona HUAWEI IDEOS X5: :

V paketu BREZMEJNI 1000 je 1€ namesto 29€.

V paketu KLASIK 20 je 1€ namesto 29€.

Vir: forum070.net
cheer.gif

Novo v ponudbi:

Cena za naročnino je 19,90€ za neomejen prenos podatkov, po 20 GB prenosa, hitrost se omeji na EDGE, še zmeraj se lahko prenašajo podatki naprej za isto ceno naročnine.

V kolikor bo poraba interneta skozi mesec manjša od 1 GB, potem v tem primeru, bo naročnina znašala 9,90€, namesto 19,90€.

NOV dodatni paket PREMIUM, kateri omogoča po preseženih 20GB prenosa podatkov še nadaljnih dodatnih 30GB z neomejeno hitrostjo za dodatnih 19,90€, torej brez omejitve na EDGE.

Ta paket si lahko omislite vsi tisti, kateri imate naročniški paket Brezmejni X in vsi tisti, ki boste imeli nov paket za mobilni internet , aktivacija je opcijska preko Tuškabine ali preko ukaznega niza *121# in izbiro paketa, paket sam se samodejno deaktivira naslednji mesec .
Vir: forum070.net

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.