Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Nočem se mešat v to tušmobil VS Simobil vojno, ampak me resno zanima, kaj pri tušu ne dela? Sem tam že lep čas, pa vse deluje bp?
Citat:
Uporabnik Emaster pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Nočem se mešat v to tušmobil VS Simobil vojno, ampak me resno zanima, kaj pri tušu ne dela? Sem tam že lep čas, pa vse deluje bp?
...meni so dva videotelefona zraven jogurta prodali, pa že 2 tedna zaman poskušam vzpostavit videoklic pa mi ne rata...
So kake posebne nastavitve?
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
blokirali ste me, že nazajCitat:
Uporabnik schalko pravi:
Za te dvoboje je eden in edini krivec - EvroDJ oz. Frajerj070 oz... Admini, kaj se mu res ne da preprečit smetenja po forumih...
Citat:
[
tudi če me blokirate, bom še vedno povedal kaj mislim in pomagal povedati še drugo plat zgodbe. Če nekdo govori neresnice, potem bom pa jst povedal kako mi nič na simobilu ne dela. o simobilovem nedelovanju pri men sem bil tiho, dokler ne bo kdo se delal pametnega. Mi živce vse od aprila pije nedelovanje, če nekdo govori da sosedu nekaj dela, pa v resnic tudi njemu ne marsikej pa totalno popizdim.