stanje ne deluje ko bi še moral. shranjeno je cifra, ki je shranjena v njihovem bilingu (trenutno tudi za 2 meseca ali 3)Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
če vtipkaš *123# ti v naročniških paketih piše neko stanje recimo -27€ , lahko kdo to natančneje obrazloži???
zakaj ne napiše koliko minut pogovora je še ostalo in koliko SMS-jev
Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:
Nimaš najnovejšega Flash-a za FF
naj ti razložim. banan si za 1 teden, ker ne ubogaš moderatorje, ki pravijo da recimo za temo tušmobil račun se piše samo o tušmobilovem računu. če pa tebi 20x ni jasno in pišeš o mobitelu in simobilu v tisti temi, ne spoštuješ pravil foruma. Če ne zaležejo besede, potlej dejanja.Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
EuroDJ so vas na tušmobilu moja resnična dejstva tako prizadela da ste me banaliha ha ha
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
naj ti razložim. banan si za 1 teden, ker ne ubogaš moderatorje, ki pravijo da recimo za temo tušmobil račun se piše samo o tušmobilovem računu. če pa tebi 20x ni jasno in pišeš o mobitelu in simobilu v tisti temi, ne spoštuješ pravil foruma. Če ne zaležejo besede, potlej dejanja.Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
EuroDJ so vas na tušmobilu moja resnična dejstva tako prizadela da ste me banaliha ha ha
ne bom dovolil da se nekatere v nekatere teme pišejo brezvezne stvari in jih moramo moderatorje tiste poste premikat v drugo temo.
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
ne bom dovolil da se nekatere v nekatere teme pišejo brezvezne stvari in jih moramo moderatorje tiste poste premikat v drugo temo.
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Še en mimosuk o druge forumu pa letiš.
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:
Nimaš najnovejšega Flash-a za FF
Kje dobiš novo verzijo?
http://www.forum070.com/viewtopic.php?f=7&t=136Citat:
Uporabnik vejca pravi:
A mogoče kdo ve če so ti aparati odklenjeni?
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
Napačna akcija. Če se imata dva res rada sigurno tudi vsaj podobno razmišljata, zato je malo verjetno, da bi en sklenil naročniško razmerje, drugi pa bi imel predplačniški paket.
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
kaj to pomeni da imam lahko recimo SIM od Mobitela v LG-ju od Tušmobila?