Novo pri Tušmobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.631
4.356
113
če vtipkaš *123# ti v naročniških paketih piše neko stanje recimo -27€ , lahko kdo to natančneje obrazloži???
zakaj ne napiše koliko minut pogovora je še ostalo in koliko SMS-jev

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Se pravi si šel v minus oz. dodatno 27€
wink-1.gif

lp

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
če vtipkaš *123# ti v naročniških paketih piše neko stanje recimo -27€ , lahko kdo to natančneje obrazloži???
zakaj ne napiše koliko minut pogovora je še ostalo in koliko SMS-jev
stanje ne deluje ko bi še moral. shranjeno je cifra, ki je shranjena v njihovem bilingu (trenutno tudi za 2 meseca ali 3)

več informacij:
http://www.forum070.com/viewtopic.php?f=7&t=409

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
EuroDJ so vas na tušmobilu moja resnična dejstva tako prizadela da ste me banali
smile-1.gif
ha ha ha

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
EuroDJ so vas na tušmobilu moja resnična dejstva tako prizadela da ste me banali
smile-1.gif
ha ha ha
naj ti razložim. banan si za 1 teden, ker ne ubogaš moderatorje, ki pravijo da recimo za temo tušmobil račun se piše samo o tušmobilovem računu. če pa tebi 20x ni jasno in pišeš o mobitelu in simobilu v tisti temi, ne spoštuješ pravil foruma. Če ne zaležejo besede, potlej dejanja.

ne bom dovolil da se nekatere v nekatere teme pišejo brezvezne stvari in jih moramo moderatorje tiste poste premikat v drugo temo.

preberi pogoje uporabe: http://www.forum070.com/viewtopic.php?f=9&t=74
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
smile-1.gif
ha ha ha
naj ti razložim. banan si za 1 teden, ker ne ubogaš moderatorje, ki pravijo da recimo za temo tušmobil račun se piše samo o tušmobilovem računu. če pa tebi 20x ni jasno in pišeš o mobitelu in simobilu v tisti temi, ne spoštuješ pravil foruma. Če ne zaležejo besede, potlej dejanja.

ne bom dovolil da se nekatere v nekatere teme pišejo brezvezne stvari in jih moramo moderatorje tiste poste premikat v drugo temo.

Zakaj ne banaš sebe ker zaideš ven iz teme in ravno v tej si ti zašel in sem ti dal samo repliko
smile-1.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Napačna akcija. Če se imata dva res rada sigurno tudi vsaj podobno razmišljata, zato je malo verjetno, da bi en sklenil naročniško razmerje, drugi pa bi imel predplačniški paket.
wink-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.631
4.356
113
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
Napačna akcija. Če se imata dva res rada sigurno tudi vsaj podobno razmišljata, zato je malo verjetno, da bi en sklenil naročniško razmerje, drugi pa bi imel predplačniški paket.
wink-1.gif

Skleneta dva naročniška razmerja in dva aparata prodata, lahko pa podariš aparat simpatiji (saj je odklenjen)

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
OK. Js pa prijateljica razmišljava, da bi tole kupili tele nove LG k so pri Tušmobilu. Mene je zmedel zdej, ker eni pravte da je telefon odklenjen, kaj to pomeni da imam lahko recimo SIM od Mobitela v LG-ju od Tušmobila? Kako pa to da imajo odklenjene telefone?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.