Novo pri Telemachu II.

yohnnyb89

Pripravnik
17. dec 2019
160
11
18
Najenostavneje bi bilo ce imas res dober 5G signal da bi preko 5G modema dobil signal v hiso samo ne vem ce Telemach to ponuja. Vem da imata to opcijo A1 in Telekom.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.787
222
63
Najenostavneje bi bilo ce imas res dober 5G signal da bi preko 5G modema dobil signal v hiso samo ne vem ce Telemach to ponuja. Vem da imata to opcijo A1 in Telekom.

TV preko 5G modema NAJ NE BI bila najbolj posrecena varianta, predvsem zato, ker pasovna sirina za TV ni rezervirana zate in v primeru prezasedenosti bazne postaje, slika na tv ni gledljiva (kolega je testiral zadevo 80m od avtoceste in ko je bil poleti na tej AC zastoj, ni delalo nic :) )

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

andraz201

Pripravnik
12. okt 2022
65
17
8
ne vem ce pase sem, pa vseeno ...

dobil res super ponudbo za fiksne storitve od telemach-a. podpisal pogodbo in cakal njihov priklop. potem pa klic od telemach-a, da imam telekomovo optiko in da najem telekom optike pride dodatnih cca 20eur. so 3 razlicni priklopi optike in jaz imam ocitno najdrazjega za najem.

je bil tehnik od telemach-a pred objektom in pravi, da njihov lasten priklop ni mozen, ker je vse okoli mene pod asvaltom ali pa na novo pozidano. po telekomovi cevi pa pravi da ne sme, ker ni njihova last.

imam sploh se kaksno drugo varianto dobit telemach kabel na objekt?

rabim fiksne storitve, 2x TV, modem/router ...
Naj ti zrihtajo čene naj pa prekinejo pogodbo!!!!!

Potem maš pa seveda opcijo na Telekom optiki vse operaterje pa prašaj za ponudbe.

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.082
885
113
ne vem ce pase sem, pa vseeno ...

dobil res super ponudbo za fiksne storitve od telemach-a. podpisal pogodbo in cakal njihov priklop. potem pa klic od telemach-a, da imam telekomovo optiko in da najem telekom optike pride dodatnih cca 20eur. so 3 razlicni priklopi optike in jaz imam ocitno najdrazjega za najem.

je bil tehnik od telemach-a pred objektom in pravi, da njihov lasten priklop ni mozen, ker je vse okoli mene pod asvaltom ali pa na novo pozidano. po telekomovi cevi pa pravi da ne sme, ker ni njihova last.

imam sploh se kaksno drugo varianto dobit telemach kabel na objekt?

rabim fiksne storitve, 2x TV, modem/router ...
t-2 izkusnja.. imam telekom optiko v hisi (napeljali so mi jo, ko sem oddal t-2 povprasevanje) - imel sem vse od t-2, za isto ceno kot ce bi bil na t-2 omrezju, edina razlika je bila da je bila internetna hitrost nekaj omejena (na pamet - ni bil Giga download ampak “samo” 750 mega).
Pred t-2 modemom sem imel se neko telekom skatlico - zadeva delala bp dve leti.

kar so meni razlagali - mora telekom kot nacionalni operater svoje omrezje ponudit tud ostalim.. v mojem primeru brez kakrsnegakoli doplacila.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.612
1.783
113
Ponuditi mora, ne pa zastonj. Telemach bo na svojem omrežju dal večji popust, kar je logično.

Tiste redne akcije za nove dajo pa navadno vsem, da ni diskriminacije.

andraz201

Pripravnik
12. okt 2022
65
17
8
t-2 izkusnja.. imam telekom optiko v hisi (napeljali so mi jo, ko sem oddal t-2 povprasevanje) - imel sem vse od t-2, za isto ceno kot ce bi bil na t-2 omrezju, edina razlika je bila da je bila internetna hitrost nekaj omejena (na pamet - ni bil Giga download ampak “samo” 750 mega).
Pred t-2 modemom sem imel se neko telekom skatlico - zadeva delala bp dve leti.

kar so meni razlagali - mora telekom kot nacionalni operater svoje omrezje ponudit tud ostalim.. v mojem primeru brez kakrsnegakoli doplacila.
lahko dobil ponudbo, samo je lahko bila pod ceno katero ponujajo na telekomovi optiki.

Redne cene so tam tam, akcije se pa ful razlikujejo glede na katero omrežje imaš(kolko velik popust in/ali kolko časa traja)