Ali bodo kakšni novi paketi pri telemachu-družinska varijanta, ker VEČ+dodatna sim za 10€ pač ni ugodno če imaš 5 številk?
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
APN more biti nastavljen za Telemach (nastavitve za konkreten telefon oziroma platformo imaš na njihovi strani, npr. za iOS). Omenil sem samo zato, ker v TM omrežju načeloma deluje tudi brez nastavitev, pri gostovanju v Telekom omrežju pa nisem prepričen (v tujini, če se prav spomnim brez nastavitev ne deluje).
Meni deluje BP prenos pri gostovanju v Telekomovem omrežju (sem ravnokar za test dal ročno na Mobitel 3G in deluje, hitrost je seveda omejena).
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
APN more biti nastavljen za Telemach (nastavitve za konkreten telefon oziroma platformo imaš na njihovi strani, npr. za iOS). Omenil sem samo zato, ker v TM omrežju načeloma deluje tudi brez nastavitev, pri gostovanju v Telekom omrežju pa nisem prepričen (v tujini, če se prav spomnim brez nastavitev ne deluje).
Meni deluje BP prenos pri gostovanju v Telekomovem omrežju (sem ravnokar za test dal ročno na Mobitel 3G in deluje, hitrost je seveda omejena).
v bistvu hočeš povedat, da je funkcija gostovanje-prenos podatkov brezvezna, ker itak rabiš v tujini APN za vsakega operaterja?
kot vidiš imam zaporo izklopljeno in ne dela
očitno treba dodati telekomov APN
sramotno, da tega ni na sim kartici oziroma v default nastavitvah, da se mora uporabnik s tem ubadat
ker telemachoco omrežje je mizerija ponekod
Čatež ob Savi je praktično neuporabno ... zgolj primer