Piši jim na email, operater bo itak rekel, da telefona ni na seznamu...Imam telefon kateri podpira 5g, sem klical telemach in pravijo da moj telefon ni dodan na njihov seznam in ne morem uporabljat 5g
Piši jim na email, operater bo itak rekel, da telefona ni na seznamu...Imam telefon kateri podpira 5g, sem klical telemach in pravijo da moj telefon ni dodan na njihov seznam in ne morem uporabljat 5g
eno vprasanje, kjer me malo bega pa tut telemach mislim, da ne zna (vsaj zadnje 2 dni ni znal) resit.
tasca je pred 1letom iz bob-a (ce je to pomembno sploh) prenesla st. na telemach narocnino.
pred 2dnevoma se je zgodilo, da kdorkoli jo klice dobi klicoci odziv, da stevilka ne obstaja.
ce ji posljemo sms, ga dobi.
brez problema lahko sama klice ven in posilja sms.
vceraj je bila na telemachu in so ji zamenjali sim, ker ( naj bi jo kao huawei telefoni lahko pokvarili) bi lahko bila pokvarjena.
tezava a tem ni bila odpravljena. probali smo vse, VoLTE, 2g,3g,4g, "ne moti" nima vklopljenega.
ce da svojo simko v drug telefon, je enaka tezava.
je ze kdo naletel na tako tezavo? telemach je odprl servisni nalog, sam boh ve, kdaj bojo resli to. nam. vec ni jasno, kaj bi lahlo bilo narobe.
lp. matej_
PoskusimTežiš na tehnični pomoči toliko časa, da se te usmilijo in ročno dajo gor.
Pa ne se pustiti odpraviti z izgovori: "Da pa ga je klicala ena svetovalka in mu rekla, da če ima vrednotnice s pretečenim datumom veljavnosti, da naj gre tja kjer jih je kupil in mu jih bodo zamenjali."
Zveni precej ok, če kdo ravno menja operaterjaTrenutno imamo super ponudbo. ŠE VEČ in NAJVEČ 12 mesecev 100% manj, ob sklenitvi novega naročniškega razmerja. Bi vas zanimalo?
Isto ponudbo mi je ponujala na CC pred enim letom ko sem klical za FIX priključek in neke spremembe ..Na tech support chatu so mi ravnokar ponudili tole:
Zveni precej ok, če kdo ravno menja operaterja