Evo, trem se to dogaja...nekaj je že v ozadju. Tudi, če ne priznajo.
Evo, trem se to dogaja...nekaj je že v ozadju. Tudi, če ne priznajo.
Probaj še kakšen drug telefon in testiraj omenjeno zadevo.
Isto free2go uporabnik in se zgodi, da se noce povezat na 4g. Pomaga da dam rocno na 2g ali 3g pa potem spet na avtomatsko 2/3/4g in dela spet normalno.
Ne bo držalo, je cenejši od P serije in primerljiv z normalno Mate serijo. Drugače pa Honor "ni Huawei" - če verjameš. Gre za pobiranje tržnega deleža.Ali ni Honor Huaweijeva cheap varianta?
Sedaj smo že v 5ih, tudi meni in prijatelju se to stalno dogaja. Verjetno je tudi povezano s klici k sklenitvi naročnine.Evo, trem se to dogaja...nekaj je že v ozadju. Tudi, če ne priznajo.
Sedaj smo že v 5ih, tudi meni in prijatelju se to stalno dogaja. Verjetno je tudi povezano s klici k sklenitvi naročnine.
Meni se na Xiaomi, prijatelj pa ima Ulefone.Ne, jaz nimam oz. ne uporabljam dual SIM. Bi lahko ostali razložili, če gre pri vseh za Samsung telefone ali ima kdo isto težavo tudi na kaki drugi znamki? Seveda sem večkrat pomislil, da je najbrž problem moj telefon, ampak teh problemov kake 3 mesece nazaj ni bilo.
Glede na to, kaj ste zapisali, vedno bolj verjamem, da je res težava v omrežju.
Se mi pa zdi, da čez nekaj časa začne delovati. Kaj jaz vem, morda po preklopu na drugo bazno?
Ja, če/ko menjaš lokacijo, dostikrat ne zažene podatkov. Ob preklopu na 3G (sem sedaj poskusil tudi letalski način) pa zadeva steče... Je včasih malo moteče, ko hočeš kaj na hitro pogledati, pa ne gre...Ne, jaz nimam oz. ne uporabljam dual SIM. Bi lahko ostali razložili, če gre pri vseh za Samsung telefone ali ima kdo isto težavo tudi na kaki drugi znamki? Seveda sem večkrat pomislil, da je najbrž problem moj telefon, ampak teh problemov kake 3 mesece nazaj ni bilo.
Se mi pa zdi, da čez nekaj časa začne delovati. Kaj jaz vem, morda po preklopu na drugo bazno?
Jaz uporabljam LG .Ne, jaz nimam oz. ne uporabljam dual SIM. Bi lahko ostali razložili, če gre pri vseh za Samsung telefone ali ima kdo isto težavo tudi na kaki drugi znamki? Seveda sem večkrat pomislil, da je najbrž problem moj telefon, ampak teh problemov kake 3 mesece nazaj ni bilo.