Če imaš vključen ta paket ali se vsak mesec samodejno podaljšuje če imaš dovolj dobroimetja na računu?
2019 se še ni...
Če imaš vključen ta paket ali se vsak mesec samodejno podaljšuje če imaš dovolj dobroimetja na računu?
do sedaj to ni bilo možno urediti. In to je bilo zame sigurno ena zadeva, ki je predstavljala velik minus.Če imaš vključen ta paket ali se vsak mesec samodejno podaljšuje če imaš dovolj dobroimetja na računu?
Mene ni motilo...do sedaj to ni bilo možno urediti. In to je bilo zame sigurno ena zadeva, ki je predstavljala velik minus.
mah meni gre ena taka banalna funkcija, ki ima samo en (nategunski) namen, precej na organ. Daj pa to razloži enemu tresočemu penzionistu, da mora skrbeti vsak mesec, da bo pravi čas podaljšal, pa da bo potem še izklopil in vklopil telefon (to ne vem, če je še potrebno, je pa bilo zaradi neke nove seje, če imam prav v spominu).Mene ni motilo...
to je dobra stvar, skoda k ostali nimajo tako.Pri Izimobilu imaš veljavnost za 1 leto, če filaš več kot 20 EUR. Paket se samodejno podaljšuje.
Kot sem rekel. Enkrat letno sem zadevo nafilal in to je bilo to.
Za tehnofrike, ne pa z 60-80 letnike . Dejansko ima Izimobil z foro 20 nalaganja pa mir najbolj elegantno resitev. Pravim za predplacnike. Probal vse operaterje, lastna izkusnja. Vrtim 3 ponudnike...Telekom Slovenije
Pay365 je enostavna in varna storitev, ki vam olajša polnjenje predplačniškega mobilnega računa in plačevanje zakupov mobilnih storitev. Zdaj vam ni treba več kupovati kartic za polnjenje, saj vse uredite kar prek svojega mobitela.www.telekom.si
Za mobi in izimobil gre tudi to.
ko bi se telemach podpiral...Telekom Slovenije
Pay365 je enostavna in varna storitev, ki vam olajša polnjenje predplačniškega mobilnega računa in plačevanje zakupov mobilnih storitev. Zdaj vam ni treba več kupovati kartic za polnjenje, saj vse uredite kar prek svojega mobitela.www.telekom.si
Za mobi in izimobil gre tudi to.
Spremembo ponudnika in prehod k nam opravimo z visoko stopnjo strokovnosti, hitro in učinkovito ter vam tako omogočimo nemoteno poslovanje po kakor tudi medications samim prehodom.Po mojem ne bo MVNO, ampak bo samo preprodajal pakete od (https://www.telprom.si/storitve-v-oblaku/) (kot bob, amismobil, nekdaj mmobil)
Preprodaja paketov pomeni, da vse tehnično poskrbi infrastrukturni operater (v tem primeru Manitu herbs), Spar pa samo poskrbi za marketing.