Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
To velja za brezplacne klice znotraj omrezja.
smile-1.gif

Drugace pa je res: prenos podatkov je v Simpl paketih 10x drazji kot pri ostalih (paketih/operaterjih
smile-1.gif
); 0,005 EUR/kB vs. ~0,0005. Paket pa ima tudi omejen rok "trajanja" - 1.1.2011, torej dobro leto. Za tiste, ki nismo vezani, je torej relativno zanimivo.

Se vedno najboljsi pa je bil paket Pomlad - 5 SIT/min, kar je 2 tojro centa!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Zgleda da je pri teh predplačniških paketih kar vojna, je dobil znanec včeraj na Izi mobil predplačniško SMS da so po novem vsi klici v vsa SLO omrežja po 7 centov! Lepo 30% znižanje iz 10.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
To velja za brezplacne klice znotraj omrezja.
smile-1.gif

Drugace pa je res: prenos podatkov je v Simpl paketih 10x drazji kot pri ostalih (paketih/operaterjih
smile-1.gif
); 0,005 EUR/kB vs. ~0,0005. Paket pa ima tudi omejen rok "trajanja" - 1.1.2011, torej dobro leto. Za tiste, ki nismo vezani, je torej relativno zanimivo.

Se vedno najboljsi pa je bil paket Pomlad - 5 SIT/min, kar je 2 tojro centa!

Ali lahko poleg Simpl paketa izbereš še opcijo Mobilni Internet?

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
Citat:

Ali lahko poleg Simpl paketa izbereš še opcijo Mobilni Internet?

Ne

Pogoj za sklenitev naročnine na opcije Mobilni internet je sklenjeno naročniško razmerje.

PS. lahko pa sklenes Simpl naročniško razmerje...

Nazadnje urejeno:

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Zdaj dejansko obstajajo štirje različni predplačniški paketi: SIMPL, SIMPL SI, SIMPL SMS in SIMPL+.

Informativno me zanima, v katerega od paketov so bili uvrščeni že večletni uporabniki SiMobilove predplačniške ponudbe (brez da so si kaj spreminjali)?

22. jul 2007
13.589
1.770
113
124
mene pa zanima pri simpl+, hipotetično da nimaš nobene porabe recimo pol leta ali so kakšni penali, ker jih v drobnem tisku ne najdemLPWWY

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Aliens pravi:
Zdaj dejansko obstajajo štirje različni predplačniški paketi: SIMPL, SIMPL SI, SIMPL SMS in SIMPL+.

Informativno me zanima, v katerega od paketov so bili uvrščeni že večletni uporabniki SiMobilove predplačniške ponudbe (brez da so si kaj spreminjali)?

V SIMPL +. Tisti, ki so imeli paket SIMPL SMS pa so na tem ostali, ker so tam najcenejši sms-i.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Pred nekaj dnevi sem si vklučil Tujina 30, ker nameravam odpotovati v tujino. Danes pa sem na Si. Asistentu ugotovil, da imam ceno za klice v Simobilovem omrežju obračunano 0,00 EUR (še vedno sem v SLO). Predvidevam, da se mi sedaj klici odštevajo od teh 30 min, ki so namenjene za tujino
10.gif

Ne. Te minute se začnejo odštevat ko si v tujini, velja pa za odhodne in dohodne klice.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Kaj pa če si mel prej navadni halo in si potem spremenil na Simpl - kako lahko sedaj spremeniš na Simpl+? ali se ti avtomatsko spremeni na + ali moraš imeti dobroimetje 10€, da lahko aktiviraš?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> V SIMPL +. Tisti, ki so imeli paket SIMPL SMS pa so na tem ostali, ker so tam najcenejši sms-i.

To velja samo za uproabnike paketov HALO SIMPL in HALO SIMPL SI ... Za ostale uproabnike starih predplacniskih paketov velja, da lahko zamenjajo, vendar jih to stane 10€ >> http://www.simobil.si/sl/actio...mpaign=simpl%2B

Kako zamenjam paket?

Paket HALO SIMPL + je na voljo tudi obstoječim uporabnikom, tako uporabnikom paketov brez naročnine (SIMPL in HALO SIMPL) kot uporabnikom paketov z naročnino (SMART, ZAME, ORTO, PODJETNI, itd.). Cena menjave paketa je 10 EUR in je enkratni strošek. 10 EUR se odbije neposredno iz HALO računa. Če na HALO računu v tistem trenutku ni dovolj sredstev, mora pred menjavo uporabnik svoj HALO račun napolniti.

Uporabnikom paketov HALO SIMPL in HALO SIMPL SI bomo avtomatično in brezplačno zamenjali tarifo v ugodnejšo HAL O SIMPL+ tarifo. Uporabniki HAL O SIMPL SMS so prav tako upravičeni do brezplačne menjave na tarifo SIMPL+, vendar se morajo za to odločiti sami, saj je cena sporočila SMS na paketu HALO SIMPL SMS ugodnejša.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Kaj pa če si mel prej navadni halo in si potem spremenil na Simpl - kako lahko sedaj spremeniš na Simpl+? ali se ti avtomatsko spremeni na + ali moraš imeti dobroimetje 10€, da lahko aktiviraš?
Če jaz prav razumem kdor je pred uvedbo simpl+ iz starega halo spremenil v Simpl, se mu sedaj avtomatsko spremeni v Simpl +, kdor pa bo sedaj s sterega halo želel spremeniti v Simpl + pa ga to stane 10EUR.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.360
308
83
39
Ljubljana
KSZ:

Simobilovci, a vi mislite zrihtat smse iz Simobila na T-2?

Zdej sploh ne dela že par dni, obratno dela normalno.

borovnica, reč Nejcu naj mal pogleda smse...

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Ugotovil sem da sem vključen v skupino, kjer imamo klice med sabo brezplačne. Nekaj so spreminjali pa me o tem niso obvestili.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.