Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
znižali bomo takoj ko poide naročiloa
evil.gif

b

bobrock

Pripravnik
15. sep 2008
124
0
16
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
N95 8GB je tudi povsem lepa cena.

Koliko je resnice na tem, da N95 8GB pri Simobilu niso več dobavljivi?
confused-1.gif

Sam sem ga rezerviral pred 14 dnevi, sedaj pa ne vem, ali ga bom dočakal, ali bom "zvisu".
uf-1.gif

Če ima kdo insajderske informacije, bi ga prosil za pojasnilo.

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
V najnovejših softwarih od Nokie (od avgusta 2008) za omrežje simobila ni več oznaka SI vodafone ampak Si.mobil.

kokar vem naj bi imel simobil sklenjeno z vodafonom pogodbo do konca tega leta. Le glejte da vam vodafone podaljša pogodbo še za 5 let
smile-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Nokia E71 kupljena septembra ima Si Vodafone...

Ne skrbi ti za pogodbo z Vodafoneom
smile-1.gif

A1, VIPnet, itd... so vsi vodafone partneri pa nikjer v logotipu nimajo Vodafone
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
Nov software izdan 19. avgusta za Nokio 5300 ima po novem Si.mobil
evil.gif

Kupljeni telefoni imajo še vedno Si vodafone, ker so lahko naloženi softwari tudi iz leta 2007.

Marčevski software za Nokio N73 in zadnji za Nokio N95 8GB (aprilski) ima še SI vodafone.

Seveda ko bodo izdali nov firmware za E71 tudi več ne bo SI vodafone ampak Si.mobil

Me pa zanima če tudi Simobil na svoje nove SIMke ne daje več imena SI vodafone?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
jst mam Nokio pa je bla naložena febuarja letos pa ma tut še vedno izpiše Si Vodafon ko poiščeš omrežje.....Po drugi strani pa je čist vseeno kak izpiše za moje pojme.....
smile-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Frajerji007 pravi:
Nov software izdan 19. avgusta za Nokio 5300 ima po novem Si.mobil
evil.gif

Kupljeni telefoni imajo še vedno Si vodafone, ker so lahko naloženi softwari tudi iz leta 2007.

Marčevski software za Nokio N73 in zadnji za Nokio N95 8GB (aprilski) ima še SI vodafone.

Seveda ko bodo izdali nov firmware za E71 tudi več ne bo SI vodafone ampak Si.mobil

Me pa zanima če tudi Simobil na svoje nove SIMke ne daje več imena SI vodafone?

Kaj i gre pa tako v nos Vodafone? Ti ne gre v račun kako da Tuš ne najde nekega pametnega partnerja?

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
Zanimiv mi je da simobil ne bo več tko promoviral vodafona.

Drugače pred nekaj leti ko sem imel še aneks na mobitelu sem hotel it simobil, samo zaradi tega ker ga podpira vodafone.
smile-1.gif
Tko da nimam nič proti njemu.

Zdaj pa vidim da če kterega operaterja podpirajo velike korporacije le ni tako fajn. Telefoni, ki imajo vključene vsebine al je to vodafone, t-mobile, orange samo minus. Zdej imam od simobila nokio N73. Vodafonov software je najnovejši iz začetka leta 2007. Tako da sem spremenil kodo telefona v normalni software. Najde posodoobitev za marec 2008 plus tega nikjer ni logotipa vodafone. Če je telefon od nokie naj ima nokiin običajni software brez dodatkov kateregakoli operaterja.

PS: kolk časa pa rabite da izračunate kodo za odklep telefona. Čakam že 2 dneva na kodo pa še nč. Vidm da odklepat ne marate, posebej če je to zaradi predčasne prekinitve na simobilu
smile-1.gif

sem pa proti da bi tušmobil dobil strateškega partnerja, edino bi bil za če bi ta strateški partner tud kupil vsaj 51 % delež podjetja in rebrandov podjetje v recimo T-mobilem, Orange, O2 ali Vodafone. Da se šlepaš zaradi znanega strateškega partnerja s tem priznaš da si nesposoben sam razvijati storitve in rabiš pomoč od zunaj. Mobitel je pred leti zavrnil partnerstvo z Vodafonom. saj je zmožen sam razvijati storitve in ne rabi od ostalih pomoči.
smile-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.471
6.977
113
Citat:
PS: kolk časa pa rabite da izračunate kodo za odklep telefona. Čakam že 2 dneva na kodo pa še nč. Vidm da odklepat ne marate, posebej če je to zaradi predčasne prekinitve na simobilu
smile-1.gif

Le povej, če ti jo bodo poslali. mene so po parih dneh poklicali in rekli, da mi je ne dajo dokler se polni dve leti ne iztečeta (2 meseca kasneje). Seveda je tisti, ki mi je sklenil novo 2letno vezavo in prodal nov telefon drugače piskal.

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
smile-1.gif

Le povej, če ti jo bodo poslali. mene so po parih dneh poklicali in rekli, da mi je ne dajo dokler se polni dve leti ne iztečeta (2 meseca kasneje). Seveda je tisti, ki mi je sklenil novo 2letno vezavo in prodal nov telefon drugače piskal.
Frend je v petek prekinil aneks (plačal pogodbeno kazen) in sedaj čakam da odklenejo ta telefon. To se smatra kot potek 2 leti od nakupa tko da morajo po mojem odklent.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.471
6.977
113
Meni so rekli, da je ena pogodba aneks, druga pa nakup telefona.in po tej drugi je odklep čez 2 leti. Nisem se kaj dosti sekirala, kodo sem že imela, a sem na vodi čutila, da me bo hotel Si.mobil nategniti. ne razumem, zakaj so se spravili mene sekirati, saj sem ostala njihova naročnica. vse kar so dosegli, je to, da po poteku tega aneksa sigurno ne bom vzela še enega oz. ne bom ostala njihova naročnica. nimam časa, sploh pa ne volje se pregovarjati s simobilom. me manj stane, če plačujem mobitelu več.

Nazadnje urejeno:

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
sploh ne vem zakaj simobil še vedno vztraja na zaklepu telefonov. Itak s tem simobil nič ne zasluži, zaslužijo pa vsi naokol, ki odklepajo telefone.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Frajerji007 lepo da imaš veliko časa in se ukvarjaš s konkurenčnim operaterjem,... ozadnja vodafonea ne poznaš niti ti ga ne bom razlagal,..

,... morda bi bilj pomislil na svojega operaterja in obljubljeno točo novosti, ki naj bi prišle letos jeseni,... zaenkrat od tega ni še nič, vsekakor pa pričakujem da boste kaj pokazali,... pa tudi vztrajno pričakujem odklop z mobitelovega omrežja da vidim koliko vas je v hlačah,...

lep večer iz si.mobila :)

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
smile-1.gif

Potem pa povprašaj za svetovalca, ki ti je sklenil novo 2letno vezavo, pomoje ti ga bo odklenil.

Nazadnje urejeno:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.471
6.977
113
si prebral tudi moj drugi post, a si takoj začel tipkati? Drugače pa Vodafone Arena, čeprav ne vem zakaj je to važno.

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Meni so rekli, da je ena pogodba aneks, druga pa nakup telefona.in po tej drugi je odklep čez 2 leti.

Citat:
Odklepanje telefonov

Naročniki lahko po poteku Pogodbe o prodaji telefonskega aparata zaprosijo za odklep tovrstnega aparata in sicer lahko to storijo v Si.mobilovih prodajnih centrih. Storitev je brezplačna. Možen je tudi odklep telefonskega aparata pred potekom Pogodbe o prodaji telefonskega aparata, vednar po plačilu vseh pogodbenih obveznosti.

http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=67145140-FA03-A3D0-A616-B7A809C794D3&linkid=content

Kdor ima kake probleme z Simobil odklepanjem, naj sprinta zgornji website in naj gre v S! poslovalnico
wink-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kolikor vem ni problemov,... res pa je da se ne obravnavajo po expres proceduri ampak ko pride na vrsto,...

l.p. b

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Zenaj4 pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Meni so rekli, da je ena pogodba aneks, druga pa nakup telefona.in po tej drugi je odklep čez 2 leti.

Citat:
Odklepanje telefonov

Naročniki lahko po poteku Pogodbe o prodaji telefonskega aparata zaprosijo za odklep tovrstnega aparata in sicer lahko to storijo v Si.mobilovih prodajnih centrih. Storitev je brezplačna. Možen je tudi odklep telefonskega aparata pred potekom Pogodbe o prodaji telefonskega aparata, vednar po plačilu vseh pogodbenih obveznosti.

http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=67145140-FA03-A3D0-A616-B7A809C794D3&linkid=content

Kdor ima kake probleme z Simobil odklepanjem, naj sprinta zgornji website in naj gre v S! poslovalnico
wink-1.gif

Jabe: Zato je to važno.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.