Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
N95 8GB je tudi povsem lepa cena.
Citat:
Uporabnik Frajerji007 pravi:
Nov software izdan 19. avgusta za Nokio 5300 ima po novem Si.mobil
Kupljeni telefoni imajo še vedno Si vodafone, ker so lahko naloženi softwari tudi iz leta 2007.
Marčevski software za Nokio N73 in zadnji za Nokio N95 8GB (aprilski) ima še SI vodafone.
Seveda ko bodo izdali nov firmware za E71 tudi več ne bo SI vodafone ampak Si.mobil
Me pa zanima če tudi Simobil na svoje nove SIMke ne daje več imena SI vodafone?
Citat:
PS: kolk časa pa rabite da izračunate kodo za odklep telefona. Čakam že 2 dneva na kodo pa še nč. Vidm da odklepat ne marate, posebej če je to zaradi predčasne prekinitve na simobilu
Frend je v petek prekinil aneks (plačal pogodbeno kazen) in sedaj čakam da odklenejo ta telefon. To se smatra kot potek 2 leti od nakupa tko da morajo po mojem odklent.Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
PS: kolk časa pa rabite da izračunate kodo za odklep telefona. Čakam že 2 dneva na kodo pa še nč. Vidm da odklepat ne marate, posebej če je to zaradi predčasne prekinitve na simobilu
Le povej, če ti jo bodo poslali. mene so po parih dneh poklicali in rekli, da mi je ne dajo dokler se polni dve leti ne iztečeta (2 meseca kasneje). Seveda je tisti, ki mi je sklenil novo 2letno vezavo in prodal nov telefon drugače piskal.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Le povej, če ti jo bodo poslali. mene so po parih dneh poklicali in rekli, da mi je ne dajo dokler se polni dve leti ne iztečeta (2 meseca kasneje). Seveda je tisti, ki mi je sklenil novo 2letno vezavo in prodal nov telefon drugače piskal.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Meni so rekli, da je ena pogodba aneks, druga pa nakup telefona.in po tej drugi je odklep čez 2 leti.
Citat:
Odklepanje telefonov
Naročniki lahko po poteku Pogodbe o prodaji telefonskega aparata zaprosijo za odklep tovrstnega aparata in sicer lahko to storijo v Si.mobilovih prodajnih centrih. Storitev je brezplačna. Možen je tudi odklep telefonskega aparata pred potekom Pogodbe o prodaji telefonskega aparata, vednar po plačilu vseh pogodbenih obveznosti.
http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=67145140-FA03-A3D0-A616-B7A809C794D3&linkid=content
Citat:
Uporabnik Zenaj4 pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Meni so rekli, da je ena pogodba aneks, druga pa nakup telefona.in po tej drugi je odklep čez 2 leti.
Citat:
Odklepanje telefonov
Naročniki lahko po poteku Pogodbe o prodaji telefonskega aparata zaprosijo za odklep tovrstnega aparata in sicer lahko to storijo v Si.mobilovih prodajnih centrih. Storitev je brezplačna. Možen je tudi odklep telefonskega aparata pred potekom Pogodbe o prodaji telefonskega aparata, vednar po plačilu vseh pogodbenih obveznosti.
http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=67145140-FA03-A3D0-A616-B7A809C794D3&linkid=content
Kdor ima kake probleme z Simobil odklepanjem, naj sprinta zgornji website in naj gre v S! poslovalnico