Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj nekateri v vsem vidijo poskus zavajanja... in to so predvsem taki, ki ponavadi samo lajajo in nic ne kupijo
evil.gif

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Da ne odpiram nove teme bom vprašal kar tukaj...

Zadnje čase si ogledujem Blackberry-e in me zanima par stvari. Telefon mi je vsec zaradi vecjega zaslona, zaradi tega, da lahko pogledam tu pa tam mail in brskanje. Opazil sem da ima Simobil opcijo da zraven obstoječe naročnine vključiš še opcijo blackberry. Sedaj me pa zanima, kaj mi to več ponuja oziroma, pogoj ni da uporabljam tole opcijo ali pač? Namreč mail lahko pogledam tudi preko GPRS-a pa tudi (novejši verzije BB) imajo wi-fi tako da tudi za srfanje nebi bil problem. Torej, če potegnem črto za mene kot nekega ravno ne ful zahtevnega uporabnika za non-stop gledanje mailov, menim da ne rabim te opcije, ki jo je treba doplačat.
Ali je kje kakšna finta, da moram imeti tole opcijo?

Hvala in LP

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
do sedaj je kupu že 4mobitele in vsakič vzel 2leti naročnine zraven. pa nima veze kakšna je poraba, zvestoba bi morala neki poment.
smirk-1.gif

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Telefon ne bi vzel na simobilu, tako da glede tega ni problema. Zanima me le, če se da pop3 nastavit brez BB opcije, torej da mi gleda mail preko gprs-a oziroma preko wi-fija.

LP

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Jast sem na telemachu(4leta) na telekomu(10 let, da o porabi ne govorim), pa še zmeraj nič nisem dobil od njih
confused-1.gif

Kolk časa pa si na javnem vodovodu
grims-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Telefon ne bi vzel na simobilu, tako da glede tega ni problema. Zanima me le, če se da pop3 nastavit brez BB opcije, torej da mi gleda mail preko gprs-a oziroma preko wi-fija.

LP

Če nimaš BB Provisioninga na Si.mobilu ti ne bo delal GPRS prenos, tako da lahko samo sanjaš o GPRS prenosu če nimaš BB storitve,... ne bo delal internet, VFL, oz. nič povezano z internetom celo MMS ne dela

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Torej, dodatno moram vzet tisto BB opcijo osnovni za nekaj manj kot 5€...
Če telefon prodam, lahko tudi odpovedam BB opcijo ali se moram vezat za koliko časa?

LP

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Torej, dodatno moram vzet tisto BB opcijo osnovni za nekaj manj kot 5€...
Če telefon prodam, lahko tudi odpovedam BB opcijo ali se moram vezat za koliko časa?

LP

Lahko izklopiš storitev, samo nisem siguren a je za plačat al ne izklop ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kot sem ze veckrat napisal... operaterji niso dobrodelne ustanove... in nagradili bodo tistega, od katerega so ze dobili vec... in od katerega lahko tudi pricakujejo vec...

Tudi ce bi dobil za zvestobo en telefon zastonj, bi spet verjetno pizdakal, kaksen krš so mu poslali
hysterical-1.gif

Ponavadi so najbolj glasni tisti, od katerih ima operater najmanj koristi...
grims-1.gif

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Kupil bom telefon, vzel tole opcijo osnovni, pa bom videl kako bo.
Če ne pa bom "razkiral" tistih dobrih 8€ pa odpovedal
wink-1.gif

P.S. Mogoče kakšen BB uporabnik, ki ima opcijo osnovni? Zanima me, koliko povprečno na mesec plačuje za prenesene maile...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.471
6.977
113
jaz sploh mislim, da so ga vsi operaterji, ki so sploh kdaj dali kaj zastonj, fajn posrali. sploh noben ne bi nikoli nič dal pa bi bilo mir, tako se pa kar naprej nekdo nekaj jajca. zdaj simobil misli, kako je dobro naredil, ko pošilja naokoli te čitalce kartic. par se mu bo zahvalilo (kot se spodobi), nekaj se bo jajcalo, da je krš, nekaj jih bo hotelo nazaj poslati in zamenjatii za kakšen dobropis za ne vem kaj, tisti ki ne bodo dobili bodo blazno užaljeni. se mi prav smilijo tisti na simobilovih telefonih, ki bodo prejemali vse te klice. še vedno velja, da človeku ponudiš prst pa hoče roko.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Madona ko sem takole na hitro prelistal tale thread, moram reči da je padel skoraj pod nivo tušmobilovega z vsemi vzhičenimi vzkliki nadvse navdušenih uporabnikov. Res orto...

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Da te še tu nekaj vprašam glede te storitve...
Pač, če vzamem tale osnoven paket se mi potem vsak prenesen podatek zaračuna (torej 1kb = 0,0042€). Ker nekateri maili presežejo tudi količino čez 1000kb, me zanima, ali je možno da jaz na BB vidim recimo mail, ampak samo od koga in subject, torej da ni potrebno da se mi celi naloži - ravno zaradi tega, da ne bi prihajalo do tega, da bi se mi "veliki" maili nalagali in tako letel moj denar...

No, upam da veš kaj sem želel vprašati
wink-1.gif

LP

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Jaz uporabljam gmailovo aplikacijo na HTC P3600 (Simobil) in na Nokii 6110N (Debitel) in mi prenese samo podatke o naslovniku, zadevo in datum. Potem pa po želji odpiraš. Koliko podatkov prenese pa še nisem meril.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.