Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Stroski so pri kakrsnikoli prekinitvi... saj vse pise... le prebrati je treba ) ... Ce si vezan, so stroski visji, ce nisi vezan pa nizji
smile-1.gif
...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Malo preberi temo nazaj... Ce ti to naredi novi operater (prekine NR) potem dobis na zadnjem racunu od Si.mobila se strosek prekinitve... Ce pa sam prekines in kot vzrok navedes spremembe cen oz. pogojev, pa tega stroska ni... ampak samo se dva dni ...

mpm

Pripravnik
18. avg 2007
135
7
18
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik mpm pravi:
Pozdravljeni, imam eno vprašanje oz. potrditev pri menjavi operaterja:
Če želim menjtai operaterja (iz S! na Tuš), moram pri novemu operaterju zahtevati le prenos številke, ne pa tudi izklopa, potem pa Simobilu pisno(?) poslati zahtevo za izklop (s pripisom da se ne strinjam s podražitvijo). Torej na tak način naj bi se ognil administrativnim stroškom s strani simobila. Verjetno to velja tudi v primeru, da nimam nobene vezave pri S!?

lp,m.

kaj ne naredi vse tuš?

Kakor jaz vem, moraš v tem primeru sam odpovedati (ker navedeš razlog).
Ja če sem zamudil, pa... smola pač
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Mater ste tečni ko ritne muhe s temi prenosi, užaljenči... 040 80 80 80 pa vam bodo vse pojasnili, kar pa je še najboljše, informacije so popolnoma zastonj
wink-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Aja pa še to, Simobil se vam je tako fejst zameril, tako se vam je vsedel za želodec da se sekirate za teh par € stroškov prenosa? Če bi se meni nekdo tak zasral mi je vseeno pa če pride prenos 50€ samo da se ga rešim, torej le ni tako hudo kajne?
smile-1.gif

mpm

Pripravnik
18. avg 2007
135
7
18
Kdo prav da se mi je zasral? Pac ima drug operater za moje potrebe bolso ponudbo. In nisem custveno vezan na nobenega operaterja. Vrjetno pa tako kot vecina ljudi, probas pridt cim ceneje cez, ce je to 10€ pa 10€.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Aja pa še to, Simobil se vam je tako fejst zameril, tako se vam je vsedel za želodec da se sekirate za teh par € stroškov prenosa? Če bi se meni nekdo tak zasral mi je vseeno pa če pride prenos 50€ samo da se ga rešim, torej le ni tako hudo kajne?
smile-1.gif
Ja, ampak če lahko prideš skoz tudi brez teh 50 EUR, zakaj ne bi poskusil?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Pa saj v tem je ravno fora, če vprašaš ali ne boš plačal toliko kot je po tarifi (tako da brezveze gnjavite pa smetite forum). Nevem zakaj bi ti ceneje skos prišel? A misliš da gre to za kakšno tržnico in da vsak plača po dogovoru?
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja, baje še se zmeniš, ti ne zaračunajo "odhodnih" stroškov.
Tako so pisali drugi tule.

Kaj je res, pa lahko borovnica ali oni "uradni" simobilovec uradno izjavita.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Seveda se da zmenit, jaz sem se tudi julija zmenil da mi ne kasirajo klicev v tujino. Vse je stvar dogovora
smile-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Kdaj bo kaka sprememba na paketu XS ZAME ?

Ali nižja cena za teh 51 minut ali večje število minut npr. vsaj 101 za 7 € ?

51 minut dobim ceneje na paketu SIMPL na račun. V čem je potem poanta XS ZAME ?

Že v tem segmentu vas Tušek povozi...

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
do podvojenih minut prides z menjavo operaterja
wink-1.gif
pa se presparas 2€.
pa tud telefon dobis ceneje

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Seveda se da zmenit, jaz sem se tudi julija zmenil da mi ne kasirajo klicev v tujino. Vse je stvar dogovora
smile-1.gif

bo že res
hysterical-1.gif

b

Sarkazem, da ne bo kdo mislil resno in klical na Simobil in zahteval podobno
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.