Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Me zanima, če bodo pri drugih operaterjih ob morebitni uvedbi tudi take zmerljivke, kot ravno pri si.mobilu...
evil.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Sej folk ni normalen. Preprosto bi začeli ignorirati vse poste o spremembah cen, tako kot pri Mobitelu. Ne vem komu iz Si.mobila se da stokrat odgovarjati na ene in iste provokacije.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Saj mogoče bi šlo vse lepo mimo, če ne bi tisk malo pred tem objavil, da so jodlarji pobrali vse dividende in da hočejo več. Tako pa, ob predpostavki da ljudje znajo seštevati in kakšno kvaliteto omrežja ima S!, logično sklepajo, da je to neposredno lupljenje naročnikov za dobiček lastnikov v Avstriji...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Kvaliteta omrežja je za mene več kot odlična, še milijontič. Kjer se jaz gibljem, je. Torej, stvar posameznikovega nahajanja.

Verjamem, da so nekje tudi luknje, ki se jih pa tudi pospešeno pokriva.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Pa miljontič v odgovor. Nisem EDINIna tem forumu z takim problemom. Očitno nas je kar nekaj, torej ne govori da je vse v najlepšem redu!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ne štekaš. Njemu je OK.
Forumska logika. "Kako svet izgleda meni, tak je v resnici. Vsi drugi se motijo".

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Dejansko imaš delno prav, pomembno da je operater vredu meni in pomembno da meni ne meče ven in da jaz nisem nedosegljiv in seveda pomembno je da jaz na koncu plačujem nizke položnice. A ti res misliš da se bom jaz obremenjaval če ti živiš v vukojebini ali pa imaš bajto izolirano s konjskim drekom in tebi (ne meni) slabo vleče? Pa ti si na glavo pado. Seveda da v tem primeru zmaga čist egoistična logika. Kdo pa si ti konec koncev da se bom jaz zate obremenjal, za takšne je pač Mobitel. A ni enostavno?
smile-1.gif
Mater ej, delate iz muhe slona in eno zadevo debatirate na 100 načinov. Tako pač je, če komu kaj ne paše naj menja.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Problem je, da čisti dobiček, EBITDA in EBIT od prihoda Tušmobila pri Si.mobilu pada. Pa čeprav so pridobili 100.000 uporabnikov v 3h letih. To pa ni po godu ljudem iz Avstrije.

rezultati08.png

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kot piše se plača nadomestilo za 1leto vnaprej. KAj pa v primeru, če uporabnik plača to nadomestilo in čez 2 tedna zamenja ponudnika. Dobi nadomestilo proporcionalno nazaj?
grims-1.gif

Mogoče kdo ve?

Žal nisem prepričan, tako da ti ne upam trenutno nič reči ...
redface-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ne štekaš. Njemu je OK.
Forumska logika. "Kako svet izgleda meni, tak je v resnici. Vsi drugi se motijo".

Pač bereš, kar želiš brati. Tvoj problem. Še enkrat preberi cel odgovor, kjer potrjujem, da za vse verjamem, da ni OK ...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Sem prebral vse. Vedno to naredim.

Sem le komentiral stavek o izkušnji enega simobilovca.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Seveda. Moja izkušnja je pozitivna. Ker pa ne želim biti pristranski, sem dodal tudi naslednji stavek.
No, ni važno ...
nahrung002.gif

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
jaz zapuscam simobil, ker so mi te podrazitve pokazale, da placujem paket, ki ga sploh nepotrebujem. ze po starih cenah sem preplaceval storitve, po novih bi se pa bol
wink-1.gif
. vcasih pac vzames paket samo, da dobis poceni telefon. nakoncu pa se ugotovis, da sploh ni bil poceni,

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Zanimivo, kako je v bistvu podražitev dokaj majhna in ne predstavlja potrebe po menjavi paketa sama po sebi.

Ampak dosti folka pa je, ki bi ceneje prišli skozi z konkurence, pa tega niti niso vedeli, al pa so rekli nej jim bo recimo. Zdaj pa jih je ta podražitev spomnila, da so še enkrat preverili vse cene pa bojo zapustili Simobil, ne zaradi tega, ker podražitev spremeni situacijo za njih, ampak ker jih je podražitev spravila k ponovnem premiselku. Sploh tistih 10EUR letno je mnoge pripravilo do ponovnega premiselka, slaba reklama Simobil.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ej DreamDesign. Kje dobiš podatke o menjavah operaterjev oz. prenosih številk? Sem videl na strani enkrat.

Se da videti arhiv prenosov za nazaj?

vdsl

Zelenc'
10. maj 2011
14
0
1
Zanima me neki: novembra 2010 sem vzel telefon in placal 80eu in se vezal za 2 leti na orto u nulo, sedaj bi rad vrnil telefon nazaj in preklical paket, pa me zanima ce dobim teh 80 eu nazaj pa pol placam uporabnino ali pa je teh 80 ze pozabljeno ? Hvala.

TARIFEpikaSI

Pripravnik
30. maj 2010
172
0
16
Citat:
Uporabnik TARIFEpikaSI pravi:
Na portalu Tarife.si so nove cene naročnin paketov Si.mobila že vnešene. Preverite, katera tarifa je po novem za vas najugodnejša na naslovu: http://www.tarife.si/vnos-mesecne-porabe.html

Če vam je zadeva všeč, stisnite katerega od gumbov +1 / Tweet / Like na strani tarife.si.

P.S.
Nadomestilo za vodenje računa še ni vnešeno, ker zahteva nekaj programiranja. Bo pa v kratkem
smile-1.gif

Nadomestilo za vodenje računa je od tega trenutka dalje vključeno v izračun in sicer kot sorazmerni del za en mesec.
Skupni znesek lahko preverite na naslovu: http://www.tarife.si/vnos-mesecne-porabe.html

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.