Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
upam da si pri svojem operaterju srečen in da ti vse delujje,..
ne razumem pa kaj te toliko moti Si.mobil,.. jaz se npr. za NLB ali Slovenico nisem več zanimal po tem ko sem menjal banko ali zavarovalnico,..
b

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Ne gre mi v racun oglasevanje najhitrejsega 3G omrezja v Slo. Zadevi nisem verjel, ne verjamem in nikoli ne bom verjel.
Kakorkoli ze, Smrdotel ste z vasim oglasevanjem cisto ignorirali, vendar sem preprican, da je pri njih s hitrostmi in tudi drugace z omrezjem vse tipi-topi.
Lp

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Marburg,.. ko bo izklopljen nacionalni roming bomo videli kako zadeva deluje,.. do takrat pa so zadeve črno bele,.. že moje popotovanje od LJ do borovnice mi je dalo sliko kje so,.. pa je govora o borih 35 km urbanega ozemlja,..
...imaš pa pravico do svojega mnenja,.. ti nisi bil zadovoljen, kdo drug pa je,..
b

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Eh, Susmobil je pac Susmobil.
Toda ne se slinit, da upravljate najhitrejse mobilno omrezje v Slo- ne more biti!!! Zaradi tega sem se moral razpisati.

Bodi pozdravljen.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Te nove superdupernadgrajene centrale so nekam pogosto preobremenjene...

Eden od bistvenih problemov, že od nekdaj, katerega Simobil ne sme priznati v javnosti
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Marburg,.. ko bo izklopljen nacionalni roming bomo videli kako zadeva deluje,.. do takrat pa so zadeve črno bele,.. že moje popotovanje od LJ do borovnice mi je dalo sliko kje so,.. pa je govora o borih 35 km urbanega ozemlja,..
...imaš pa pravico do svojega mnenja,.. ti nisi bil zadovoljen, kdo drug pa je,..
b

In nisi povedal do konca, kakšno je kaj stanje v sami Borovnici, mislim kaj ti kažejo testi
grims-1.gif

Lp.

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Sem ženekaj let uporabnik Simobila in moram priznati, da nikoli v teh letih nisem imel takih težav kot jih opisujete tukaj ...

Moje klasične relacije pa so kar LJ, GO in SG. Stalno vklopljen 3G ...

Nedosegljiv samo takrat ko imam ugasnjen telefon oz. ko se nočem oglasit ...

Telefoni večinoma Nokia, zadnji Lg P500 ...

Disklejmer: nisem zaposlen pri S!Mobilu niti pri kakem njihovem ponudniku/posredniku ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
Sem ženekaj let uporabnik Simobila in moram priznati, da nikoli v teh letih nisem imel takih težav kot jih opisujete tukaj ...

Disklejmer: nisem zaposlen pri S!Mobilu niti pri kakem njihovem ponudniku/posredniku ...

467716-post_slo.gif

Sedaj se bo oglasila pescica nasprotnikov in oznacen bos verjetno za laznivca, sanjaca ali kaj podobnega
hysterical-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
@whitesnake,.. sgn2 pride še letos
cool-1.gif

@dexter,.. tušmobil v borovnici simobil prehiteva po desni,.. z 10x višjo hitrostjo 2/0,2,..svaka čast,.. že malo izven borovnice pade na primerljivo hitrost edgea ali celo izgine,.. to pa ni ravno najboljše,..a vprašal si za borovnico,..
b

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:

467716-post_slo.gif

Sedaj se bo oglasila pescica nasprotnikov in oznacen bos verjetno za laznivca, sanjaca ali kaj podobnega
hysterical-1.gif

jest
jaz sem kr zagovornik simobila. načeloma dela res ok amppak v zadnjem času se morem strinjat z ostalimi da zadeva ne štima...res si na čase nedosegljiv, in ni SMS ampak ok, verjamem da imajo tudi dugi operaterji probleme, tako da idealno ni nikjer...mi pa na misel ne pride da bi menjal operaterja, ker sem bil več kot 10 let sedaj zadovoljen....

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Iz Ljubljane sem.
smile-1.gif
Punca, družina, top frendi so na simobilu....zato se mi je zdelo malo bolj prikladno. Bo pri punci pogledal kako je s signalom doma in v okolici.

tnx

Idi na simobil, pa reči naj ti posodijo simko za testiranje, če pa tega slučajno ne omogočajo
bonk.gif
pa imaš še vedno opcijo kuzpit preplačniško in stestiraš omrežje.

btw Mobitel obljublja LTE po vsej Sloveniji do konca 2012
smile-1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Hm, meni tudi na vrhniki zadnje čase nekaj serje... mobitel na mizi, prileti sms da imam neodgovorjen klic...
frown-1.gif

Sicer pa mogoče je najhitrejše, samo kar se tiče zanesljivosti pa...hm?

Lp
Peter

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Kaj se da kaki cookie implementirat, da Simobilov page ne gnjavi s tisto overlay reklamo VSAKIC ko prides na site ? Da ne omenjam da je za popizdit na telefonu, kjer lovis ovi X.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Ti borovnica... Na tvju sem videl reklamo, da je pri vas že na voljo 'Bondov telefon' Sony Xperia T. Na spletni strani pa ne duha ne sluha o tem telefonu...
So začeli prekmalu vrteti reklamo?
grin1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.