Velenje in Celje preverjeno, za ostalo (še) ne vem. Uporabniki 2G telefonov teh težav nimajo, ravno tako tisti, ki sicer imajo UMTS telefon, toda nastavljen na 2G only...
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Jaz sem zdaj pravkar v Velenju na UMTS 900 dobil SMS o zgrešenem klicu, telefon na polnem signalu...
Enako včeraj zvečer v Slovenj Gradcu...
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Na fb so napisali da bodo predvidoma naslednji teden zakljucili, dokler pa naj bomo na 2g...
Ven mece nekajkrat tedensko, vcasih moras tudi do 10x poizkusit da lahko vzpostavis povezavo. Tistim, ki ste na simobilu od zacetka, ste navajeni slabega omrezja, ce ti je pa prej 14let dobro delalo, te pa to moti...
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
3g ga mal res biksa
sam se pa sprašujem, kje za hudiča je tisti SM ko je mel Top pakete ?
Matr no, mam za podaljšat 2 paketa pa me niti en paket ne prepriča -ponudba/cena
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Na fb so napisali da bodo predvidoma naslednji teden zakljucili, dokler pa naj bomo na 2g...
Ven mece nekajkrat tedensko, vcasih moras tudi do 10x poizkusit da lahko vzpostavis povezavo. Tistim, ki ste na simobilu od zacetka, ste navajeni slabega omrezja, ce ti je pa prej 14let dobro delalo, te pa to moti...
To more neki lokalno bit pri tebi narobe, al je pa kaj s telefonom... Pri meni take težave na simobilu (da bi 10x moral probal vzpostavitev povezave) ni, niti je ni bilo še nikoli odkar pomnim...