Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
OK b, prvo sorry k ti morim z vprašanjem ti bom pa zelo hvaležen če mi odg. * ti ne morm večX dt
evil.gif

Če se ne motim da si 1X napisu da je znesek spremembe paketa različno obračunavajo in je treba povprašat glede tega
17758-icon_confused.gif

Danes sm klicu zaradi spremembe paketa in mi je prijazni mladenič na informacijah reku da je menjava v vsakem primeru 20€ ne glede kaj čaraš
shocked-1.gif
(razn 40€ za paket PZ)

Grem iz Tri Zame na XS al pa na XL je cena 20€
13.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
A je možno da z iphonom narediš 4gb prenosa v enem dnevu na Simobilu in če nimaš vključenega HOTSPOTA?!

mobilna tv rula, pretočne vsebine tipa voyo tudi, you tube, ki ga mularija vrti cele dneve je zakon,.. tudi google maps v avtu rula,..
prletiš na dobro bazno in zmagaš,..

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
OK b, prvo sorry k ti morim z vprašanjem ti bom pa zelo hvaležen če mi odg. * ti ne morm večX dt
evil.gif

Če se ne motim da si 1X napisu da je znesek spremembe paketa različno obračunavajo in je treba povprašat glede tega
17758-icon_confused.gif

Danes sm klicu zaradi spremembe paketa in mi je prijazni mladenič na informacijah reku da je menjava v vsakem primeru 20€ ne glede kaj čaraš
shocked-1.gif
(razn 40€ za paket PZ)

Grem iz Tri Zame na XS al pa na XL je cena 20€
13.gif

menjava paketa ni vedno 20€,.. odvisna je od marsičesa zato je najboljše pogledat v mojem si.mobilu ali povrašat v CC oz. na prodajnem mestu,..prehod iz nekega starega paketa na novega ima lahko ceno 20·€ ne glede na paket. cena za posebno ugoden paket je lahko višja npr. PZ 40€,..
l.p. b

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če prekinem naročnino pri Simobilu moram plačati samo strošek predčasnega nakupa telefona kot je izračunan na moj.simobil, ali še kaj drugega?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
počasi bo treba pritisnit tudi na operaterje in jim izbit iz glave stroške prekinitve razmerja...tako kot pred leti z bankami...zdi se mi absurd, da moraš plačati neke stroške prekinitve pogodbe...

saj če bi se kdo lotil tega stroška po sodni poti, bi hitro bila mogoča odpoved brez stroškov...tako kot pri vseh normalnih pogodbah

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Evo, sm šu v Btc povprašat o ceni prehoda na paket in je 20€
bonk.gif

Matr se mi zamal zdi pa sej sm naročnik SM že min 9 let če ne 10 in da nimamo starejši naročniki nobenih ugodnosti- to pa je svinjarija glede na to da so avstrijci lastniki!
Stric dobija take gsm-je ker je dolgoletni naročnik iste mreže za 1€ da sam gledaš , kaj pa mi?
jezen.gif

Skratka, grem- poplačam- in definitivno bye-bye SiMobil
pozdrav.gif

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Posli na info@simobil.si "prosnjo" za brezplačno menjavo in napisi da si njihov zvesti narocnik in da se ti to ne zdi fer plačat. Mislim da bos z odgovorom zelo zadovoljen...
smirk-1.gif

Je pa res da boš na odgovor čakal par dni, če ti ni problem....

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
843
22
18
Živjo.

Ali je Sony Ericsson Live with Walkman na voljo samo v beli strani, kot je prikazano na spletni strani, ali se ga dobi tudi v črni?

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
843
22
18
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Dobi se ga tud v crni "strani".....
cool-1.gif

Haha, beli BARVI sem želel napisat, pa sem imel v mislih že spletno stran
grin1.gif
Hvala za odgovor.

Kaj pa ta Live Walkman v primerjavi s Samsungom ACE S5830? Samsung je 20 eur dražji, ali je tudi boljši?
smile-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Kako pa to da lahko lansirajo oaket zame al kaj ze za 19eur in imas vse po 1000, sej so dzabest takrat pohodil in so moral na dzabestu dat potem sam 100mb prenosa, kdo mi lahko potem zagotavlja na SM da nebodo teg apaketa isto unicl?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Evo, sm šu v Btc povprašat o ceni prehoda na paket in je 20€
bonk.gif

Matr se mi zamal zdi pa sej sm naročnik SM že min 9 let če ne 10 in da nimamo starejši naročniki nobenih ugodnosti- to pa je svinjarija glede na to da so avstrijci lastniki!
Stric dobija take gsm-je ker je dolgoletni naročnik iste mreže za 1€ da sam gledaš , kaj pa mi?
jezen.gif

Skratka, grem- poplačam- in definitivno bye-bye SiMobil
pozdrav.gif

sem že jaz ko sem bil na simobilu mel skozi enak občutek, da se jim preprosto j*be za kakovost svojih storitev, dokler majo dotok novih naročnikov
crazy1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.