btw, kako pa si lahko lahko izračunaš sorazmerni del prejete ugodnosti ter stroškov uporabe telefona, če tvojega telefona ni med navedenimi telefoni-šalabajzerji
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Pa si jim sporočil ta problem? Sicer pa naj bi sedaj tudi podeželja in take odročne kraje bolje pokrili z nadgrajevanjem omrežja.
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Pa si jim sporočil ta problem? Sicer pa naj bi sedaj tudi podeželja in take odročne kraje bolje pokrili z nadgrajevanjem omrežja.
Ko sem bil še uporabnik simobila, sem jih vsaj 5x poklical v klicni center in povedal svojo težavo. Niso mogli kaj dosti, ker očitno takrat niso imeli pravic gradit omrežja naprej (predvidevam) in so mi samo svetovali, naj si iz 3g omrežja nastavim na gsm omrežje in bi moralo biti bolje. Kljub temu da ni bilo bolje, sem ponovno klical in so mi vedno rekli, da gradijo omrežje in da imajo morda res malo preveč uporabnikov s tako kapaciteto omrežja. Sej sem jim verjel, ker je bilo dejansko res.
Kako je sedaj z omrežjem pa ne bi vedel, ker že nekaj let nisem pri njih. Imam pa 2 frenda, ki sta na simobilu. Občasno je kdo od njiju nedosegljiv, tudi ko ga kličem sredi dneva ali pa mu pošljem sms, je dostavljen šele zvečer, ko sonce že zašlo
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
sej veš da se interval dostave SMS sporočila v primeru "nedosegljive številke" podaljšuje
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
VSEM...
no ja...tudi banke mesečno zaračunavajo vodenje računa, pa nimajo nobenega dela z mano, in to nanese več kot 10 eur letno, tako da poteza simobila ni ravno novost.
Zaračunavajo vodenje računa, zato pa ni mesečne naročnine. Oboje pa ne gre
Sokol,
za naročnino dobiš npr. v paketu Orto v nulo 1001 minuto v Si.mobil, 1001 sms, 1001 MMS in 100 MB podatkov,..
To očitno ne šteje,..
b
Citat:
Na paketih ORTO se bodo spremenile tudi cene klicev v druga slovenska omrežja, in sicer na 0,15 EUR na minuto (doslej 0,10 EUR na minuto).
Citat:
Uporabnik jure1985 pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
VSEM...
no ja...tudi banke mesečno zaračunavajo vodenje računa, pa nimajo nobenega dela z mano, in to nanese več kot 10 eur letno, tako da poteza simobila ni ravno novost.
Zaračunavajo vodenje računa, zato pa ni mesečne naročnine. Oboje pa ne gre
Sokol,
za naročnino dobiš npr. v paketu Orto v nulo 1001 minuto v Si.mobil, 1001 sms, 1001 MMS in 100 MB podatkov,..
To očitno ne šteje,..
b
zdaj mi nekaj ni jasno ne kaj sms pa mms se obračunavjo posebej na orto v nulo? al je 1001 mišljena za oboje. ker v porabi kaže sms in mms skupaj