Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.485
119
63
41
Malo tu,malo tam :)
Nov cenik 090 številk drugih operaterjev dostopne za klicatelje iz mobilnega omrežja Telekoma Slovenije

Obveščamo vas, da bo s 1. 9. 2012 začel veljati nov cenik za 090 številke drugih operaterjev dostopne za klicatelje iz mobilnega omrežja Telekoma Slovenije.

Cenik, ki stopi v veljavo s 1. 9. 2012:

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.485
119
63
41
Malo tu,malo tam :)
Mobitel v akciji Izberi zabavo! izpostavlja predplačniški paket Mobi, še posebej pa dodatne opcije in storitve, ki jih paket Mobi omogoča. S storitvijo Plačaj zame si lahko uporabnik paketa Mobi izbere dve naročniški številki, ki ju kliče na stroške naročnika. Podaljšanje veljavnosti predplačniškega računa, lahko namesto s polnitvijo računa naredimo z ukaznim nizom *131*90# za ceno 1,49 EUR. Nenazadnje pa lahko naročimo tudi zakup minut, sporočil in podatkovnega prenosa ali plačujemo s telefonom do višine 30 EUR mesečno preko storitve Mobi žepnina.

Izberi zabavo! Moj mobi. Moj svet.Paket Mobi je v tokratni akciji izpostavljen s telefonoma Nokia X2-05 in Samsung C3520, pri katerima ob nakupu prejmemo 10 EUR bonusa na Mobi računu. Vsi Mobi uporabniki, ki imajo vključeno storitev Plačaj zame oz. si jo vključijo do 20.10.2012, prejmejo tudi 50 brezplačnih sporočil SMS.

TARIFEpikaSI

Pripravnik
30. maj 2010
172
0
16
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Mobitel v akciji Izberi zabavo! izpostavlja predplačniški paket Mobi, še posebej pa dodatne opcije in storitve, ki jih paket Mobi omogoča. S storitvijo Plačaj zame si lahko uporabnik paketa Mobi izbere dve naročniški številki, ki ju kliče na stroške naročnika. Podaljšanje veljavnosti predplačniškega računa, lahko namesto s polnitvijo računa naredimo z ukaznim nizom *131*90# za ceno 1,49 EUR. Nenazadnje pa lahko naročimo tudi zakup minut, sporočil in podatkovnega prenosa ali plačujemo s telefonom do višine 30 EUR mesečno preko storitve Mobi žepnina.

Izberi zabavo! Moj mobi. Moj svet.Paket Mobi je v tokratni akciji izpostavljen s telefonoma Nokia X2-05 in Samsung C3520, pri katerima ob nakupu prejmemo 10 EUR bonusa na Mobi računu. Vsi Mobi uporabniki, ki imajo vključeno storitev Plačaj zame oz. si jo vključijo do 20.10.2012, prejmejo tudi 50 brezplačnih sporočil SMS.

Vir: http://www.tarife.si/si/37-izberi-zabavo-moj-mobi-moj-svet.html

Bugarcek

Pripravnik
20. avg 2010
102
0
16
Zanima me paket petka. Kaj se zgodi, če ga aktiviram danes 30.8? Se mi obračuna za ta dva dni, ali ne?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.669
341
83
www.kacnje.eu
Sam moraš plačati.
evil.gif
ne odšteva zakupljenih.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik Bugarcek pravi:
Zanima me paket petka. Kaj se zgodi, če ga aktiviram danes 30.8? Se mi obračuna za ta dva dni, ali ne?
Sem ravno včeraj klical na mobitel, plačaš 5€ tudi če si imel aktivirano samo 2 dni, najbolj idealno bo vklopiti 1.9. se pravi v soboto

Bugarcek

Pripravnik
20. avg 2010
102
0
16
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Citat:
Uporabnik Bugarcek pravi:
Sem ravno včeraj klical na mobitel, plačaš 5€ tudi če si imel aktivirano samo 2 dni, najbolj idealno bo vklopiti 1.9. se pravi v soboto

Vidim, da bo ta petka samo še nekaj mesecev, in sedaj kolebam med tem, ali si naj vzamem paket povezani 2000, ki je sedaj v akciji, ali pa akktiviram petko, kjer dobim dosti več, za en evro več. Najbolje, da aktiviram kar petko, potem pa upam, da bo mobitel znova dal ven kakšen podoben dodaten paket.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.