Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Se pravi lahko kmalu pričakujemo, da bodo s kamni napadli mobitelovo stavbo
Pa ne primerjat povečanje cen TM in Mobitela. TM je v vseh paketih obdržal vsebino i nceno paketov. Spremenil je le cene nad vključeno vsebino in nekatere storitve, ki skoraj niso v uporabi.Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Sej Si.mobil naj bi tudi v kratkem zvišal cene, Tušmobil jih je že.
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Mislim revez, telefon za 300€, a za podatke pa ni
+ skensla iz mobitelovega roaminga ugodnosti. Tako več v m@ roamingu ne velja tuš klub skupina, tuš free minute. Prav tako je sedaj v m@ roamingu 60 sekundni interval.Citat:
Uporabnik tado pravi:
Pa ne primerjat povečanje cen TM in Mobitela. TM je v vseh paketih obdržal vsebino i nceno paketov. Spremenil je le cene nad vključeno vsebino in nekatere storitve, ki skoraj niso v uporabi.Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Sej Si.mobil naj bi tudi v kratkem zvišal cene, Tušmobil jih je že.
Citat:
Uporabnik mrhowinar pravi:
Uh, tole bo fino za "zelene". Po mojem se jim kr smeje zdle pred dopusti. Pol leta bodo zagotovo lahko zdržali brez podražitev, ta čas pa lepo lovili "prebežnike" od m@ . Sem skoraj prepričan, da bo sledila zelena poletno-jesenska ofenziva na džabest/orto segment, me prav zanima ali bodo probali s cenejšimi telefoni al ugodnostmi pri naročnini. Tole bo še zabavno
kakor sem slišal naj bi simobil s 1.9. tudi zvišal cene.Citat:
Uporabnik mrhowinar pravi:
Uh, tole bo fino za "zelene". Po mojem se jim kr smeje zdle pred dopusti. Pol leta bodo zagotovo lahko zdržali brez podražitev, ta čas pa lepo lovili "prebežnike" od m@ . Sem skoraj prepričan, da bo sledila zelena poletno-jesenska ofenziva na džabest/orto segment, me prav zanima ali bodo probali s cenejšimi telefoni al ugodnostmi pri naročnini. Tole bo še zabavno
Citat:
Uporabnik TARIFEpikaSI pravi:
Na portalu www.tarife.si so Mobitelovi novi paketi že vnešeni, tako da si lahko hitro preračunaš, katera od tarif bo od 1.8.2010 zate najugodnejša.
Citat:
Uporabnik Poltergeist pravi:
Sem vneso not 1000MB pa mi ni pokazal najcenejsega paketa. Tusmobil brez z opcijo 1gb za 5€?