Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Kolk naj bi bil SGS2 pri Mobitelu?
Slišal sem ceno čez 400€ za splošno "akcijo".
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Citat:
Dobro jutro vsem, imamo eno super novičko. Od danes naprej je Samsung Galaxy S2 tudi v naši ponudbi. Cene bodo v kratkem objavljene tudi na spletni strani, lahko pa potrdimo, da bo najnižja cena v Splošni akciji 1 EUR z Izbiro NAJ NAJ (19). Ugodnost je torej takšna kot lani
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
eee in koliko so to mesečne naročnine ker jaz se enostavno ne znajdem v teh 101 paketih.
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
KSZ
Za obdobje 3 mesecev bi potreboval 1000-1500 min klicev v tujini mesečno ( dohodni odhodni v tujini ) EU, Balkan bivša SZ
Ima M@ kak paket oz. se dobi kako cenejše gostovanje glede na nameravano porabo ?? Paketi opcije kaj takega ??
Citat:
Uporabnik sqjam pravi:
Kaj mi svetujete za 200€ @ Mobitel. đabest paket ?
Najbolj važn je, da baterija zdrži vsaj 2 dneva
GPS
ni laga
LP
Citat:
Uporabnik khakuam pravi:
Citat:
Uporabnik sqjam pravi:
Kaj mi svetujete za 200€ @ Mobitel. đabest paket ?
Najbolj važn je, da baterija zdrži vsaj 2 dneva
GPS
ni laga
LP
HTC Desire S
Izjemen telefon! Lepo sede v roko, drugače pa HTC kot HTC - vrhunski!
Ugodno ponudbo so pripravili - 19 € doplačila k mesečni naročnini za tak telefon ni veliko. Seveda za tistega, ki želi telefon v tem rangu.Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
eee in koliko so to mesečne naročnine ker jaz se enostavno ne znajdem v teh 101 paketih.
Če izbereš to opcijo NAJ NAJ, potem k naročnini prišteješ številko, ki je napisana zraven NAJ NAJ. V tem primeru k končnemu znesku računa prišteješ še 19€ vsak mesec.
Tudi na iPhone 3 GS v Safariju in na Galaxy-ju v Androidovem privzetem brskalniku zelo lepo izpade in brezhibno funkcionira - pohvalno!Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Na iOS (iPhone 4) v Safariju izgleda takole:
Na Androidu (Ideos X5) v privzetem brskalniku pa takole: