Novo pri Mobitelu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Kaj so neki novi paketi pri mobitelu?
K recimo splošna akcija za Desire HD, lahko dobiš telefon za 199€, sam morš vzet zraven še 2GB prenosa podatkov. Kolk pa pol pride naročnina?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Cene so na dnu. Jaz jih niti ne bi gledal...http://www.mobitel.si/storitve/mobilni-internet.aspx

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Cene so na dnu. Jaz jih niti ne bi gledal...http://www.mobitel.si/storitve/mobilni-internet.aspx

Ufff...če bi bile cene take kot so bolj spodaj, ko je 4€ za 100MB oz. 2€ do 31.7.2011, potem bi se splačalo, tako pa je tam tam.
Počasi razmišljam, da bi šel na Tušmobil, na brezmejne, sam itak do sredine poletja ne morem, ker sem vezan, potem pa bomo videli. Bomo videli, če bo mobitel ponudil kaj novega in pametnega.
smile-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
K recimo splošna akcija za Desire HD, lahko dobiš telefon za 199€, sam morš vzet zraven še 2GB prenosa podatkov. Kolk pa pol pride naročnina?

Desire HD je 199€ v primeru, da maš recimo Itak Džabest in 2GB interneta kar skupaj znese 19€ + 20€ = 39€/mesec

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:

Desire HD je 199€ v primeru, da maš recimo Itak Džabest in 2GB interneta kar skupaj znese 19€ + 20€ = 39€/mesec

Sem videl potem ja. Mislim da se ne splača. Hvala vseeno za razlago.
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Mi lahko kdo, ki pozna mobitelove pakete na pamet pomaga?

Porabe imam cca 300-400 SMSov, kaksne pol ure klicev + 200 MB podatkov.

Kaj je najboljsi paket za to kombinacijo? Enotni + SMS L paket, + 500 MB data paket? To bi bilo potem cca 28 eur?

Sedaj imam osnovni povezani + 500 MB data, pa pridno prihajam nad 55 eur mesecno..

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Enotni + SMS L + 500MB bi bila potem res optimalna izbira. V kolikor seveda nimaš na številki aktivnih aneksov - enotni paket ne omogoča nakupa telefona v akciji in bi moral poplačati pogodbeno obveznost, da lahko narediš prehod v ta paket.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Hvala za odgovor.

Nimam aneksov, nisem telefona v akciji kupil ze ene dobre 3 leta.
smile-1.gif

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik 1980 pravi:
Imam eno vprašanje, naročen sem na četverček pri Mobitelu M4, ki vsebuje poleg stacionarnih storitev še mobilne storitve in se odločam, da mobilno telefonsko številko prenesem h konkurenci, zaradi boljše ponudbe in zaradi tega prekinem naročnino na mobilne storitve, zadržal pa bi recimo še naprej storitve SIOLA? KLIK

Torej kaj se zgodi z naročnino?

Hvala za točen odgovor.

Lp.

Da sporočim do konca, želel sem prekiniti zgolj za mobilno telefonijo, ampak ker je to četverček, me niso želeli pustiti brez penalov, zato sem mogel prekiniti še fiksne storitve. Torej ali prekineš vse ali nič, totalna beda
bonk.gif

Bedno ste to izvedli, čeprav nisem imel namena prekiniti fiksnih storitev ste me v to prisilili, tako da v vednost tistim, kateri se morda odločate za četverčke oz. za skupen račun mobilnih in fiksnih storitev, da veste na kaj morate paziti, kajti tega vam nobeden ne bo omenil ob sklenitvi naročnine.

Pa brez zamere, lep pozdrav.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Cetvercek je pac paket ... in ce prekines eno, ni vec cetvercek... To se meni zdi samoumevno... sem pa preprican, da to tudi pise v splosnih pogojih, katere si podpisal ob sklenitvi
smile-1.gif

Lahko pa bi samo stevilko prenesel drugam, tukaj pa bi dobil drugo nadomestno stevilko, ki je pac ne bi uporabljal... Bi bilo pa potrebno prej preracunati, ce te to pride ceneje, kot ce vzames potem ostale tri zadeve v cetvercku kot locene storitve ...

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.484
119
63
41
Malo tu,malo tam :)
Moja izbira bi bila : Si.mobil ter nakupa aparata npr HTC Wildfire za 30€

XS ZAME Midi Plus, ki vključuje:
51 minut za klice v vsa omrežja
301 MB prenosa podatkov
1001 SMS in MMS sporočil
vse skupaj za 28€ mesečno

Nazadnje uredil moderator:

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Mviper izberi si paket Ðabest, definitivno najboljši in najbolj ugoden paket v Sloveniji in širše.

Če si prestar zaprosi si bratranca ali sestrično, da ti pomagajo pri sklenitvi paketa, če so mlajši.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.