še posebej če imaš iphona je še 1gb skoraj premalo (zame, ker pač gledam youtube tudi ko sem zunaj, pa kake trailerje itd..)
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
o moj bog!! a je mobitel normalen??
jaz imam itak džabest paket in sedaj bom imel 4 eure dražje na mesec + 900mb manj???? a so resni??
sedaj sem klical na mobitelov center in imam 2 opciji:
1. da plačam pogodbeno kazen če želim prekiniti NR (ker imam še 8 mesecev vezave pri njih)
2. da jim vrnem moj telefon, katerega sem kupil v paketi džabest in mi ni treba plačati kazni
WTF??
19 eurov na mesec?? - raje dodam še 1,10 eura in grem na tušmobil, kjer dobim vesolje paket:
Haloo!!! Kako si upajo??
A ni tako, da če se cene paketa spremenijo in da če imaš vezavo še pri mobitelu, da lahko prekineš brez kazni?? Ker so mi v klicnem centru rekli da ni tako in da morem plačat kazen kljub temu, da so povišali cene.
Hja, samo dosti teh tuševih zadevščin velja le v njihovem omrežju, ki ga pa še marsikje niCitat:
Uporabnik sylver pravi:
Samo res, če vzameš vesolje (20,10 eura) in popust (25%) plačaš 15 eurov na mesec ampak imaš veliko več zakupljenega kot bivši paket itak džabest
Jp, sedaj lahko tušmobil izkoristi svoj paket in ga še dodatno promovira
Citat:
Uporabnik gpc17 pravi:
@sylver ja samo problem je ta da ima mobitel 1000 minut v svoje omrežje.. vem da jih imaš tusmobil vec, vendar se vedno ima vec mojih kolegov mobitel zato meni ne pridejo v poštev samo 210 minut pri tusmobilu v druga omrezja.. sepravi rabim samo minute v mobitel in nič drugega.. Plus net seveda..
Verjamem da 3G v Ljubljani je na nekih koncih Ljubljane, definitivno ne povsod..
Citat:
www.mobitel.si pravi:
Ponudbo paketov Povezani smo ves čas prilagajali potrebam uporabnikov - tako smo uvajali nove pakete, dodajali nove vključene količine, ki jih porabniki pogosto ne porabijo v celoti, zato se je koriščenje prenesenih neporabljenih količin precej zmanjšalo. Z mesecem avgustom se bo neporabljena količina storitev v paketih Mini, Osnovni, Opti, Super in Mega Povezani ter paketu Povezani 55 prenehala prenašati v naslednji mesec. To pomeni, da bodo uporabniki storitve (neporabljene količine storitev), ki jih niso porabili v juliju, še prenesli v avgust, neporabljene količine storitev v avgustu pa se ne bodo več prenesle v september.