Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
kar je groza pri tej podražitvi je tole, da se zviša naročnina in verjetn bo to šlo skoz. Operaterji bodo potem meli moč če skeleneš aneks na paketu za 5 € ti lahko po mili volji zvišajo za 50 €, aneks pa moraš odplačati tako ali drugače. Tu je problem. Vezal si se da če skleneš aneks boš plačeval 5 €, in ne 50 € na mesec.
Operater po mojem lahko spreminja pakete po mili volji, samo cene naročnine pa ne bi smel spremeniti ko si vezan za 24 mesecev.
Pravično bi bilo če ne bi imel aneksa se ti čez 1 mesec spremeni paket, tistim z vezavo pa bi se jim moral spremeniti šele ko se ti izteče vezava oz. s soglasjem naročnika.
Kaj naj rečem. Vezava gor al dol, če sem ob vezavi plačal pol HTC-ja, jim bom pa še drugo polovico za razvezo, ker je*at se pa ne bom pustil, sploh s takšnimi idiotskimi izgovori, kot so neporabljene količine prenosa podatkov povprečnega uporabnika in tolažilnimi nagradami za pol leta meni nekoristnih storitev.
Kot je rekel že Jest... vsi smo plačevali ne le uporabo, ampak tudi backup povezavo v primeru potrebe in brezskrbno uporabo telefona za vnaprej znane stroške. Z limitom hitrosti so grdo posegli v moj pogodbeno uporabni "unlimited", zato ne bom več plačeval namišljene varnosti ampak dejansko porabo v primeru potrebe, kar me bo prišlo ceneje kot zdaj in pri operaterju, ki bo najugodnejši.
Za mojo e-pošto bo odslej skrbel konkurenčni BB, kateri bo povsem zadovoljen s hitrostjo neomejenega prenosa na svojem bb apn-ju in dodatnim 0,1 GB prenosa izven bb apn-ja, v tujini pa mu bo za prenos pošte dovolj 5 MB za nekaj dodatnih eurov... Za vse ostalo bom pa že našel kak WIFI.
Zaenkrat se bom razvezal in oklestil mesečni strošek za M@ na minimum. Vezava zame ne pride več v poštev, saj se operaterjem očitno ni potrebno držati svojih poslovnih dogovorov. Ko bom videl boljšo ponudbo pri konkurenci, bom zaradi ohranitve številke le to prenesel drugam. Ali pa tudi ne. Še vedno se počutim nategn***ega.