Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
na voljo konec junija
akcija povezani 44/77 279€
povezani 33/55 419€
ostali paketi 499€
redna cena 680€

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Fala lepa
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Ni te pokritosti, ki bi opravičevala preplačilo položnice za več kot 50% do 100% na mesečni ravni v povprečju, razen pri naivnežih tvojega tipa
priden.gif
, pa naj bo to poslovnež ali običajni uporabnik, če hočeš.

Ti moras biti se soloobvezen ? Ce bi bil poslovnez (nekdo, katerega obstoj je vitalno povezan s tem ali je dosegljiv ali ne, ali lahko komunicira z drugimi ali ne, ...), ne bi streljal takih cvetk. Morda je neprijetno, da je treba placati nekaj vec, se bolj neprijetno bi pa bilo, da bi za par EUR na mesec ostal brez enega samega posla. Se ce si frizerka, je to razlika za precej mesecev telefona ...

rekel bom grdo a nekaj tipov tukaj ima oprane možgane ali pa so dobro plačani za to kar pišejo,... poznam kar nekaj tuševcev in večina je normalna,...
drugače pa so odgovori v skladu miselnostno v reklamacijski službi,... saj ni važno kako je važno da je za Tuš dobro,...

b

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana

[/QUOTE]
Res je, s Tušmobilom sem si kar dosti znižal stroške telefona. iz 70€ na 50€

Par mesecev kasneje sem si jih pa z Ðabest paketom znižal zares občutno. iz 50€ na 15€ .
Tako da je Ðabest paket res TOP.

[/QUOTE]

In pri tem si si izbral telefon ETNA ali pa sedaj, ki je v ponudbi Foun
hysterical-1.gif
, ti se kar tolaži, če ti je lažje pri tem.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:

hysterical-1.gif

Ne vem o kaksnem telefonu govoris, namreč govora je o storitvah, torej stroški klicev oziroma moj mesečni strošek za to storitev.
Telefon si kupim tak kot mi je vseč,trenutno imam E71 in ga zamenjam po pol leta,tako da mi aneks telefoni niso interesantni.
Sedaj me malce mika zadnji model iphona,ampak bomo še videli.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Kolikor sem opazil po forumih, je ravno nasprotno od tega kar navajaš . Je pa zaslediti dosti jamranja nad operaterji, ki so ti bližji
wink-1.gif
.

Neke podobne ugotovitve si podajal že pred meseci,
grims-1.gif
, pa je bilo ravno tako ugotovljeno nasprotno.

Naj povem, da Tušmobil ne pozna pogodbene kazni, pozna pa sorazmerno poplačilo telefona...
hysterical-1.gif

Mobitel in Simobil te pa namesto sorazmernega poplačila pošljeta na Dob.

Tipo, od kod si se ti vzel?

In to v samico
hysterical-1.gif

Fak je, ta je pa svetovna, da cloveku laže direkt v oči in kakšen laik še res nasede ( Neeee gospod , pri nas ni kazni....samo plačate sorazmerni del aparata, kar je enako temu da ga gres in ga kupis v prosti prodaji, namreč pokriješ višino ugodnosti.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Res je, s Tušmobilom sem si kar dosti znižal stroške telefona. iz 70€ na 50€

Par mesecev kasneje sem si jih pa z Ðabest paketom znižal zares občutno. iz 50€ na 15€ .
Tako da je Ðabest paket res TOP.

[/QUOTE]

hysterical-1.gif

[/QUOTE]

Se vedno boljsa Etna kot pa recimo iphone 3G, ki se po nadgradnji zaklene
bonk.gif

Ali se pogovarjamo o storitvah mobilne telefonije... ali o nakupih telefonskih aparatov... Pomoje je veliko Tusmobilovih uproabnikov vzelo paket Tusmobil50 zgolj zato, da so dobili aparat za ceno 1€ ... racun pred tem so pa imeli pri drugem operaterju le nekaj € mesecno
evil.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Ni te pokritosti, ki bi opravičevala preplačilo položnice za več kot 50% do 100% na mesečni ravni v povprečju, razen pri naivnežih tvojega tipa
priden.gif

Pa ti misliš, da operaterja naredi samo antenca? Misliš, da je vse kar je pomembno pri operaterju koliko črtic ti kaže na zaslonu? Se ti sploh sanja koliko sistemov je še v ozadju od katerih je prekleto močno odvisno kako dobro storitev ti nek operater ponuja. Ti poznaš samo anteno in gledaš cifro ki jo tušmobil riše na zemljevid ampak miki, to je daleč od realnosti, žal. Ampak vem da zopet izgubljam dragocene sekunde ko se ubadam z vami. Hudo mi bo samo takrat ko bo še preostali del forumašev tle v mobilni ki znajo biti objektivni zaradi vas pacientov zapustil ta kotiček. Polovica jih itak ne piše več tle gor, samo še vaše nebluoze je mogoče opaziti.
Žalostno za nekoč kompetenten forum.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
priden.gif

Pa ti misliš, da operaterja naredi samo antenca? Misliš, da je vse kar je pomembno pri operaterju koliko črtic ti kaže na zaslonu? Se ti sploh sanja koliko sistemov je še v ozadju od katerih je prekleto močno odvisno kako dobro storitev ti nek operater ponuja. Ti poznaš samo anteno in gledaš cifro ki jo tušmobil riše na zemljevid ampak miki, to je daleč od realnosti, žal. Ampak vem da zopet izgubljam dragocene sekunde ko se ubadam z vami. Hudo mi bo samo takrat ko bo še preostali del forumašev tle v mobilni ki znajo biti objektivni zaradi vas pacientov zapustil ta kotiček. Polovica jih itak ne piše več tle gor, samo še vaše nebluoze je mogoče opaziti.
Žalostno za nekoč kompetenten forum.
aplauz.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Pakul, imaš prav. Jaz sem že obupal pa je "Mobitelov forum". Ne da se mi ukvarjati z mudžahedini.

Še mojih 5 minut. Od torka dalje pri Mobitelu Nokia N97. Prvi operater na SLO trgu s tem telefonom. Nokia ga v SLO uradno predstavlja šele v sredo
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Fantje, v easy.. bomo pocasi a vztrajno popucali smeti.. Samo ne bit neucakani
smile-1.gif

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Nokia N97 349€ Povezani 44/77
Nokia N97 439€ Povezani 33/55
Nokia N97 499€ Splošna akcija (Džabest...)

Res prosim admine, da "spučete" tele bluzatorje oz. bluzatorja (še vedno trdim da za vsem skupaj stoji en sam fanatik- EvroDJ ), da se bomo lahko pogovarjali na normalni ravni.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hvala za nove informacije.

Delamo na tem, samo potrpljenje prosim. Nekaj imamo tudi novih idej.. Pocasi pa ziher bomo ze spedenal
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Cena ja kar lepo zasoljena, žal je pa tudi primerna samemu telefonu - ker je res top...

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Tole bo verjetno komu zanimivo. Zelo uporabna zadeva:

Ponudbo Mobitelove naročniško-prodajne akcije za Internet neomejeno smo razširili z usmerjevalnikom (ruterjem) Option GlobeSurfer III.

Pomembne lastnosti naprave:

Preprosta nastavitev za standardni dostop enega ali skupine uporabnikov do interneta prek 3G vmesnika
Zagotavlja varnost s kvalitetno požarno pregrado (ki filtrira in aktivno blokira napade)
Podpira navidezne povezave do drugih omrežij prek vseh standardno uporabljenih protokolov za VPN tunele: IPSec, PPTP, L2TP, GRE
Omogoča samodejno zaščito povezave žičnega vmesnika (npr.: ADSL) prek redundantne mobilne povezave (in obratno). Pri tem se lahko prenos prek obeh medijev izvaja tudi prek varnih virtualnih povezav VPN
Omogoča prenos podatkov s hitrostmi do 7.2Mb proti uporabnikom (HSDPA) in do 5.72Mb od uporabnikov (HSUPA)
Podpira lahko tudi kompleksne usmerjevalne protokole RIP, OSPF, BGP4
Priloženi program Notifire omogoča nadzor stanja usmerjevalnika ter prejem obvestil o klicih in SMS-ih prek opravilne vrstice v računalniku
Poleg prenosa podatkov omogoča (hkrati) tudi sprejem in oddajo SMS-ov ter vzpostavitev govornih klicev prek mobilnega omrežja
Nadgradnja vgrajene programske opreme je lahko ročna ali avtomatska in v nobenem primeru ne zahteva posega serviserja
V lokalnem omrežju omogoča skupno uporabo diskov in tiskalnikov z USB vmesnikom in podpira samodejno periodično rezervno kopiranje podatkov (backup)
Naprava ima možnost priklopa zunanje antene (konektor MC-Card) -> kompatibilne so antene za ojačitev signala proizvajalca Iskra Tela d.d.

OPTION GLOBESURFER III 119€
Option GlobeSurfer III se prodaja skladno s standardnimi pogoji Splošne naročniško-prodajne akcije za podatkovni paket Internet neomejeno.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.