Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Lahko ti vzporedno teče aneks za dva telefona, eden GSM in eden UMTS, ne pa vzposredno dve naročnini za isto obdobje.
Lahko da je prehendlal sredi meseca in na naslednjem računu dobil napisano naročnino za Itak Džabest za poln mesec + naročino Džabest za polovico meseca (tisto polovico, v kateri je že aktiviral Džabest). Naročnina se vedno plačuje za prihodnji mesec. Na nekaj se "naročaš".

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
mare:
prvi račun po prehodu na paket z zakupljenim volumnom ima zaračunano naročnino za đabest za naslednji mesec (celo) in del naročnine za tekoči mesec (sorazmerni del od dneva prehoda) in odštet sorazmerni delež že plačane naročnine prejšnjega paketa. Ter seveda vse opravljene storitve pred prehodom (pri tebi seveda nič)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Lahko ti vzporedno teče aneks za dva telefona, eden GSM in eden UMTS, ne pa vzposredno dve naročnini za isto obdobje.
Lahko da je prehendlal sredi meseca in na naslednjem računu dobil napisano naročnino za Itak Džabest za poln mesec + naročino Džabest za polovico meseca (tisto polovico, v kateri je že aktiviral Džabest). Naročnina se vedno plačuje za prihodnji mesec. Na nekaj se "naročaš".

Dve narocnini imas lahko... Izjema sta paketa Itak in Senior... Ta kolikor vem, imata omejitev, da lahko ena oseba sklene le en tak paket...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
No saj to sem imel v mislih
smile-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Dobim jaz zdaj račun za Mobitel, in imam zaračunan Itak Ðabest(15€) + Itak(6€,baje za 1 mesec vnaprej).
Ne rabiš komplicirat, so ti prav zaračunali. Naročnina se plačuje vnaprej in ker si zamenjal paket mora priti do korekcije - za mesec nazaj, ker tisto, kar si prejšnji mesec plačal vnaprej (6€) ne pokrije dejanske naročnine (15€).

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
@all ja, nisem vzel nobenega telefona, ne razumem pa, da če se naročnina plačuje v naprej(da sem recimo v decembru plačal za januar osnovno naročnino), zakaj so mi jo potem zaračunali spet? Ko ste vi z Itaka šaltali na Ðabest so vam tudi še kasneje zaračunali? No ja, če je to bilo 1x teh 6€ ni panike, me je pa bolj zmotilo to, da mi je tip na telefonu rekel, da sem se z tem Ðabestom na NOVO zavezal za 2 leti(seveda nisem vzel nobenega telefona),in da se mi bo Itak zaračunaval še 8 mesecev(ne vem kakšne čudne razloge je vn metal). Se pravi, je to 100% njihova napaka kajne? Grem danes sploh na kakšen center ali počakam na nov račun? Hvala vsem!

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.503
7.012
113
kar takoj pojdi urediti tole. prej se reši, bolje je. če so naredili napako, jo bodo verjetno prej odkrili in odpravili, če jih na to opozoriš. lahko pa konec koncev še enkrat pokličeš, mogoče boš dobil koga drugega na oni strani, ki bo malo manj zbegan.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
ksz

kak dolgo si nedosegljiv med prenosom številke? ker trenutno mi ne dela ne simobilova ne nova mobitelova sim
tongue-1.gif

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Poskusi še enkrat z novo SIM (oz. izklop/vklop aparata) - sigurno ti že deluje nova
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz

kak dolgo si nedosegljiv med prenosom številke? ker trenutno mi ne dela ne simobilova ne nova mobitelova sim
tongue-1.gif

Da nimaš zaklenjen GSM na enega operaterja?
tongue-1.gif

ni zaklenjen
smile-1.gif
je začelo zdaj delat

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
@mare92: jaz sem bila tudi pri prvem računu zbegana, pa je potem vse štimalo. Tako da če nimaš časa hodit urejat, bo verjetno potem vse ok. Un poba ti je pa pomoje nekaj bluzil ...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
7. junija prihajajo The Killers
Citat:
Ena najboljših rock skupin zadnjega stoletja The Killers, ki je18. februarja v Londonu pričela z razprodano evropsko turnejo 66 koncertov, bo 7. junija 2009 nastopila tudi v Ljubljani. Mobitelovi ITAK naročniki se že pripravljajo na začetek lova na brezplačne vstopnice.

Ta veliki glasbeni spektakel bo organiziral največji slovenski mobilni operater Mobitel, ki bo velik del vstopnic za koncert podaril svojim zvestim ITAK naročnikom in novim naročnikom paketa Itak Džabest. Poleg tega bodo vstopnice za vse oboževalce The Killersov na prodaj tudi po »džabest« ceni 21,7 evra.

http://mobitel.si/slo/Press/Sporocilazamedije/Brskanjepokategorijah/PRESS200923februar09.asp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.