Novo pri Mobitelu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Vprašaj Teleray. Itak pa ni za pričakovati, da bodo operaterji prodajali prav vse, kar si omislijo proizvajalci. Ti štepajo telefone po tekočem traku, kako se prodajajo pa jih kaj veliko niti ne briga. Operaterji pa morajo skrbeti za to, da telefone naročijo, plačajo, subvencionirajo, reklamirajo in sedaj naj bi to počeli s 150 različnimi modeli.

Napisano nujno ne velja za N85. Že zato ne, ker je navzven klon N96 in jo bodo dejansko kupovali tisti, ki se ne morejo stegniti do N96, želeli pa bi izpasti frajerji. Po moje bo na trgu konec oktobra, v začetku novembra. Morda pa še celo malce kasneje, v praznični prodajni sezoni.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

A zna kdo povedat kdaj bo pri mobitelu n85?

Ampak ti pa vprašaš čisto za vsak "hud" aparat, ki naj bi prišel čez x mesecev na trg. Si kakšnega sploh kupil ali samo sprašuješ stvari, na katere ti ne moremo dati odgovora?

infinity

Zelenc'
8. okt 2008
7
0
1
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Vprašaj Teleray. Itak pa ni za pričakovati, da bodo operaterji prodajali prav vse, kar si omislijo proizvajalci. Ti štepajo telefone po tekočem traku, kako se prodajajo pa jih kaj veliko niti ne briga. Operaterji pa morajo skrbeti za to, da telefone naročijo, plačajo, subvencionirajo, reklamirajo in sedaj naj bi to počeli s 150 različnimi modeli.

Napisano nujno ne velja za N85. Že zato ne, ker je navzven klon N96 in jo bodo dejansko kupovali tisti, ki se ne morejo stegniti do N96, želeli pa bi izpasti frajerji. Po moje bo na trgu konec oktobra, v začetku novembra. Morda pa še celo malce kasneje, v praznični prodajni sezoni.

N85 je boljši mobilnik in četudi bi bila cena enaka bi raje posegel po njem

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
ksz

Ampak ti pa vprašaš čisto za vsak "hud" aparat, ki naj bi prišel čez x mesecev na trg. Si kakšnega sploh kupil ali samo sprašuješ stvari, na katere ti ne moremo dati odgovora?

Ti pa cist zmeraj moras malo tezit. N958gb je zdej star,n96 sem hotel ze kupit pa me je zanimalo kdaj ga bodo subvencinirali,lahko bi ga kupil tudi zdej za 500eur pa se spomnim kako je bilo z n95 k so jo kasneje prodajali za dost ceneje pa je folk tukaj bentil.
N85 sem si pa prebral in mi je lepsi kot n96 k ni slajd, pa vse ima isto,TVja pa pri nas ni da bi ga zato hotel imeti.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
N95 8 GB je zastarel model le med večnimi nergači, ki vedno težijo za telefone, ki jih sploh še ni v prodaji.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
N95 8 GB je zastarel model le med večnimi nergači, ki vedno težijo za telefone, ki jih sploh še ni v prodaji.

Ali je pa zastarel takim ki se jim zdi nesmiselno dat 400eur za "star telefon" ki bo v pol let anic vreden, ali pa takim ki raje dajo 100eur vec pa imajo n96.

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Citat:

Ali je pa zastarel takim ki se jim zdi nesmiselno dat 400eur za "star telefon" ki bo v pol let anic vreden, ali pa takim ki raje dajo 100eur vec pa imajo n96.

...raje malo počakaj bi ziher kaj novejšega...ampak pol spet malo počakaj bo ziher kaj novejšega,...eh,...

bonk.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
N85 sem si pa prebral in mi je lepsi kot n96 k ni slajd, pa vse ima isto,TVja pa pri nas ni da bi ga zato hotel imeti.

Kako za vraga ni slide?
468900-nokia-n85.jpg

Priponke

• 468900-nokia-n85.jpg
    468900-nokia-n85.jpg
    5,4 KB · Ogledi: 127
Nazadnje urejeno:

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Trusted Brands so, vsaj zame, bolj verodostojni kot Superbrands. Pri Trusted Brands v vsaki panogi izberejo enega samega zmagovalca. V mobilni telefoniji je to Mobitel. Za ta naziv ni treba plačati nič. 0 EUR.
Enako velja za Connectovo oceno.

Pri Superbrand pa imam včasih občutek, da lahko ima ta naziv skoraj vsaka firma, le da plača objavo v njihovi knjigi in da je količkaj znana med uporabniki/kupci. Morda me občutek vara, ne vem.

Oprosti, ampak če so ti "Reader's Digest" verodostojni, potem sem jaz Genghis Khan. Dve neizpodbitni dejstvi:

a) Nagrada POP-TVju za najbolj relevanten vir informacij (oz. nekaj v tem smislu)
b) Pošiljanje random ljudem pošto z "You' re winner" style vsebino

Pa ne rečem, da si Mobitel nagrade ne zasluži, ampak tale nagrada je bore malo vredna in ugledna, IMHO.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
ksz

Ti pa cist zmeraj moras malo tezit. N958gb je zdej star,n96 sem hotel ze kupit pa me je zanimalo kdaj ga bodo subvencinirali,lahko bi ga kupil tudi zdej za 500eur pa se spomnim kako je bilo z n95 k so jo kasneje prodajali za dost ceneje pa je folk tukaj bentil.

Žal na ta vprašanja ne moreš dobiti odgovora. Ponavadi zaposleni na Mobitelu izvejo za akcije kak dan pred javnostjo. Tistih, ki so najbolj "pri koritu" in bi ti načeloma lahko že zdaj kaj povedali, pa tu ni ali pa spoštujejo svoje pogodbe z delodajalcem in ne razkrivajo poslovnih skrivnosti. A ni to samoumevno?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.