Novo pri Mobitelu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Sem malo pocistil svinjarijo..

Tole je ze bilo kje omenjeno?

Nadgradili smo ugodnost Zveza/Slovenska naveza in Vidi zveza v novo ugodnost Tris.

V okviru ugodnosti Tris naročniki Mobitel GSM/UMTS lahko izberete tri številke, ki jih kličete ceneje. Izberete lahko:

Tris – Mobitel: ena številka Mobitelovega naročnika ali Mobiuporabnika, ki jo kličete 70 % ceneje z govornim ali video klicem,
Tris – Drugi mobilni ponudniki: ena številka uporabnika kateregakoli drugega slovenskega mobilnega ponudnika, ki ima z Mobitelom ustrezno pogodbo o medomrežnem povezovanju, ki jo kličete 30 % ceneje in
Tris – Stacionarna: ena številka uporabnika kateregakoli operaterja slovenskega fiksnega javnega omrežja, ki ima z Mobitelom ustrezno pogodbo o medomrežnem povezovanju, ki jo kličete 30 % ceneje.

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Old stuff. Že uporabljam - od prej že na eno mobitelovo številko, zdaj še na eno simobilovo.

Je pa zdaj še uraden PR za nakup muzike prek mobilca (cena med 1,69 € in 2,49 €), samo tudi o tem smo že govorili na Alterju, se mi zdi že kar mesec nazaj.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.471
6.977
113
Kdor je bolj doma, kako Mobitelov Monitor deluje, naj mi prosim odgovori na naslednje vprašanje. sem se logirala preko M-certifikata, ker sem hotela odklopiti MAKSI paket (to imajo na seznamu dodatnih storitev) in vklopiti Itak internet L, ki pa ga seveda ni gor. in sem pač v opombe pač napisala, da onega hudiča odklapljam (ker sem ga gor obkljukala, ker je bila to edina stvar pač, ki sem jo lahko) in priklapljam Itak internet L. zdaj me pa zanima, a vse to nekdo bere in potem naredi kot je prav (kot sem prosila v opombah) ali gre to avtomatsko in v bistvu nisem naredila nič ker sem le še enkrat vklopila, kar je že vklopljeno, ali gre avtomatsko in sistem zazna, da hočem za Maksi paket kontra kot imam sedaj, se pravi da ga izklapljam, ampak L paketa mi pa ne bodo vklopili.

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Paketi se menjajo z naslednjim obračunskim obdobjem. Torej menjava bo konec meseca.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.471
6.977
113
to razumem, ampak če to urejaš preko monitorja na spletu, me zanima kako imajo to zrihtano. bodo vedeli, kaj hočem ali ne, glede ha to da opcije Itak L paketa sploh nimajo med možnostmi.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik blustar pravi:
Old stuff. Že uporabljam - od prej že na eno mobitelovo številko, zdaj še na eno simobilovo.

Je pa zdaj še uraden PR za nakup muzike prek mobilca (cena med 1,69 € in 2,49 €), samo tudi o tem smo že govorili na Alterju, se mi zdi že kar mesec nazaj.

Zakon, gremo probat.
wink-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.471
6.977
113
hvala.
in nenazadnje, kako je z nastavitvami v telefonu. zdaj imam:
apn = internetpro
uporabniško ime: mobitel
geslo: internet

v kaj moram spremeniti, če kdo ve. na mobitelovi strani nič ne piše. sem pa opazila da imajo enkrat celo za maksi za apn samo internet ne internetpro. sem malo zbegana.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.471
6.977
113
zanimivo, da mi še vedno normalno dela z internetpro
smile-1.gif
pa tudi na njihovi strani ni povsod popravljeno.
hvala, bom seveda popravila. je pa fino, da so poenostavili to, da se ni treba hecati več še s tem.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/jAGQ5_ugHqw"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/jAGQ5_ugHqw" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Jebela, nisem nekje videl nekoga, ki spi s štirko?
grin1.gif

aplauz.gif
Futura!

smile-1.gif
Malo prehitro si objavil. Drugič počakaj kakšno uro, da ne bo tako zelo očitno, kdo dviguje prah, he he.
PS. hvala za dodatno reklamo.

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Glede na to, da se je prinas kar hitro razpaslo - paketi v katerih je moč zakupit minute.Me zanima, če morda tudi M@ razmišlja o uvedbi kakšnih novih paketov? Poleg UMTS, bi bilo lepo če bi kaj takega ponudil.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
smile-1.gif
Malo prehitro si objavil. Drugič počakaj kakšno uro, da ne bo tako zelo očitno, kdo dviguje prah, he he.
PS. hvala za dodatno reklamo.
Da da, dokaj očitno.

Sicer pa vseeno super, da vidimo še drugo različico. Edino kar lahko rečem je, da je Futura izbrala boljšo glasbeno podlago.
smile-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.471
6.977
113
a to so bile tiste črno-bele. Tiste so bile meni fantastične. Saj tudi zdaj niso slabe, samo niso nič posebnega oz. nič nenavadnega, v ničemer kaj dosti ne izstopajo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.