Mislim, da so že trikrat zaporedoma podaljševali in do zadnjega dneva nismo vedeli ali bo ostala ta cena...tako da jaz imam upanje da spet podaljšajo :=) to ceno za ta paketBo... Iz 7.9eur na 11.90eur![]()
Mislim, da so že trikrat zaporedoma podaljševali in do zadnjega dneva nismo vedeli ali bo ostala ta cena...tako da jaz imam upanje da spet podaljšajo :=) to ceno za ta paketBo... Iz 7.9eur na 11.90eur![]()
BOB sem imel pred IZImobil, vse je vredu, samo v enem kraju, kjer se večkrat nahajam je BOB brez signala, tako da mogoče raje dam 2 eura več da dala :=).Drugače pa je bob radodaren
A je bob pri A1?BOB sem imel pred IZImobil, vse je vredu, samo v enem kraju, kjer se večkrat nahajam je BOB brez signala, tako da mogoče raje dam 2 eura več da dala :=).
A je bob pri A1?
Jaz sem ravno še 31.12.2021 podaljšal po znižani ceni in mi velja samo en mesec. Potem pa po normalni ceni.Izi Superkul ni podaljšan.
Kaj je pa narobe z Izi Kul za 7.9 EUR?Jaz sem ravno še 31.12.2021 podaljšal po znižani ceni in mi velja samo en mesec. Potem pa po normalni ceni.
A je za € 11.90 še kje drugje možno dobiti 4 GB podatkovnega prenosa?