Mislim, da so že trikrat zaporedoma podaljševali in do zadnjega dneva nismo vedeli ali bo ostala ta cena...tako da jaz imam upanje da spet podaljšajo :=) to ceno za ta paket .Bo... Iz 7.9eur na 11.90eur
Mislim, da so že trikrat zaporedoma podaljševali in do zadnjega dneva nismo vedeli ali bo ostala ta cena...tako da jaz imam upanje da spet podaljšajo :=) to ceno za ta paket .Bo... Iz 7.9eur na 11.90eur
BOB sem imel pred IZImobil, vse je vredu, samo v enem kraju, kjer se večkrat nahajam je BOB brez signala, tako da mogoče raje dam 2 eura več da dala :=).Drugače pa je bob radodaren
A je bob pri A1?BOB sem imel pred IZImobil, vse je vredu, samo v enem kraju, kjer se večkrat nahajam je BOB brez signala, tako da mogoče raje dam 2 eura več da dala :=).
A je bob pri A1?
Jaz sem ravno še 31.12.2021 podaljšal po znižani ceni in mi velja samo en mesec. Potem pa po normalni ceni.Izi Superkul ni podaljšan.
Kaj je pa narobe z Izi Kul za 7.9 EUR?Jaz sem ravno še 31.12.2021 podaljšal po znižani ceni in mi velja samo en mesec. Potem pa po normalni ceni.
A je za € 11.90 še kje drugje možno dobiti 4 GB podatkovnega prenosa?