Sem uporabnik Izi-ja že kakšni dve leti. Uporabljam paket IziMesec S. Pregledal sem pogosta vprašanja ampak še zmeraj ne najdem odgovorov na temo ki me zanima. Čez par mesecev grem namreč v tujino za nekaj časa in potrebujem naslednje informacije:
1. Če polnim svoj račun Izi za 25 EUR bo aktiven 1 leto. Drži?
2. Ko bom v tujini bom izklopil IziMesec S (torej mi ne bo vsak mesec pobralo 6,9 EUR) ampak bom še vedno dosegljiv (če me kdo kliče na mojo telefonsko številko). Drži?
3. Moj račun je aktiven 1 leto od zadnje polnitve za 25 EUR. Če hočem račun podaljšati (da bom dosegljiv na tej številki v tujini) še za 1 leto pred iztekom prejšnjega obdobja napolnim račun za dodatnih 25 EUR in bo račun aktiven še 1 leto kljub temu, da ne aktiviram nobenega paketa Izi. Drži?
Torej če povzamem me najbolj zanima to, da bom v tujini lahko ves čas dosegljiv na slovenski telefonski številki, ki jo uporabljam sedaj, ne bom je pa koristil (iz te telefonske številke v tujini ne bom klical, pošiljal SMS ali koristil prenos podatkov). Če pa jo že bom koristil, pa bom vklopil enega izmed paketov Izi, verjetno se mi najbolj splača IziDan ali katerega mi priporočate za kratke klice mogoče 1x tedensko.
Prosim za vaše komentarje oz. odgovore.