Do pike enako pri meni. Mi javi rdeč klicaj, da ni poslano, potem pa prejemnik dobi xy smsov, net moram pa izklopit pa spet vklopit, da začne delat, kadar pač crkne in ja, točno od telekomovega prevzema se to dogaja, prej je leta in leta delalo vse bp, kličem in javim, kriv je pa moj fon... mah...Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Vse opisano se dogaja tudi meni.... SMS noče poslati, vsaj tako vidim jaz, hkrati pa prejemnik prejme od 2 do 7 enakih SMSov, čeprav kliknem pošlji samo prvič. Net dela katastrofalno slabo...vse to se je začelo po Telekomovemu prevzemu .
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Ja tole od januarja je katastrofa.
Tudi v I se mi telefon ni in ni hotel povezati na omrežje, na nobenega od 4ih. Vmes pa celo se je, ampak vseeno kazal klicaj, kao da ni omrežja. Delalo seveda samo 3G.
Imam še 5 dni do konca obdobja, tako, da jih zapustim, ker so tudi popust na Pripelji prijatelja ukinili.
V izbiri imam Spar ali Telemach, ker imata kombinirano porabo minut in neta. Hotmobil mi zaradi tega ne pride v poštev, ker ima deljeno minute, sms in podatke. Pa MMSov nima v ceni, ki jih nekaj vseeno pošljem P amagari daljši SMS kot MMS (z emotikoni)
Ima Telemach še vedno kje polovične vrednostnice za 10 €? Spar jih mislim da načeloma nima.
https://www.izimobil.si/
Spletno mesto
je trenutno nedosegljivo
Na spletnem mestu, ki ste ga obiskali, trenutno potekajo nadgradnje. Prosimo, poskusite pozneje.
Se že kaj ve kakšno politiko bo telekom ubral z izi uportabniki?