Wau. Tole ti je pa vzelo časa. Močno hvaležna za izčrpne informacije. Glede na napisano ugotavljam, da se mi ta trenutek nikakor ne izplača ostati pri debitelu, ker imajo najmanj ugodnosti oziroma najvišje cene. Že če grem k Mobitelu, dobim vsaj telefon cenejši. Kar se tujine tiče, sem le redko tam, razen enkrat letno na dopustu ko pa itak pustim telefon ugasnjen. Dopust je le dopust. Največ sva se z možem pogovarjala med seboj, ker sva oba veliko na terenu. Ostala družina je že tako ali tako na Simobilu, hčerka pa na Mobitelovemu itak paketu. Gprs-a ne opraviva toliko, da bi se izplačal kakšen paket, kot je nedko omenjal. Gre največ za dva do trikrat mesečno, ko se ob kaki kavi pogleda kaj igra v kinu ali pa moža zanima rezultat kakšne tekme. Dejansko je največ pogovorov in smsov. Torej zaenkrat je v prednosti Simobil. Tudi če ni opcije, da se ceneje kliče v mobitelovo omrežje, se mi čez oko zdi najcenejša varianta smart20. Če doplačam vsak mesec poleg teh 20€ še 10€ za klice v mobitelovo omrežje, sem še vedno na manj kot polovici sedanjega skupnega zneska. Na Debitelu ne bom več ostala že iz samega principa plus, da ni več racionalno. Kar se pa ostalih ponudb tiče, ste pa vsi enotni, da je najdražji, tako da je prihranek pravzaprav pri kateri koli drugi ponudbi.
Danes bova še z možem naredila bojni posvet in se seveda skupaj odločila kaj in kako.
Bi se pa vsem zahvalila za trud in razlago kaj in kako. Odločitev pa vam sporočim.
Danes bova še z možem naredila bojni posvet in se seveda skupaj odločila kaj in kako.
Bi se pa vsem zahvalila za trud in razlago kaj in kako. Odločitev pa vam sporočim.