Novo pri Debitelu

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
950
91
28
Ljubljana
Če je shekan ne pomeni, da je free. S programi na Androidu je povsem enako. Veliko jih ni free.
hysterical-1.gif

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Sorry, ali se ni za nokie dobil nek shekan garmin? Sem mislil, da obstaja kakšna podobna varjanta.

Praktično vse se dobi 'shekano' .... če se zavedaš, da s tem uporabljaš ukradeno aplikacijo in posledic (tu mislim bolj na "dodane vrstice kode", katere ti lahko po telefonu delajo marsikaj), ki lahko sledijo ..... go for it

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Zdravo. Sicer ze dolgo zveceno vprasanje, vendar kaksnega novejsega odgovora v tej temi nisem nasel (z izjemo za iphone).

Ali so telefoni, ki so pri Debitelu v ponudbi zaklenjeni na omrezje, ali odklenjeni, kot pri npr Mobitelu?

Sicer imam narocnisko razmerje pri Debitelu ze vec kot 10 let.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Mislim da še redko kdo kaj zaklepa. Ksreči so pametni ugotovili, da s tem ne dosežejo ničesar, samo nejevoljo uporabnikov, ki jih s tem odbijajo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Noben od SLO operaterjev telefonov ne zaklepa.

SIMOBIL jih še zaklepa !

jih že lep cajt ne zaklepa več..če pa maš zaklenjenega pa ti ga brezplačno odklenejo...

Citat:
Odklep telefonov

Si.mobil bo od 15. julija 2010 naprej omogočal ponudbo odklenjenih telefonov.

Uporabnikom, ki bodo kupili telefon iz obstoječe zaloge še zaklenjenih aparatov, bo Si.mobil tega na željo brezplačno odklenil. Prav tako bo vsem imetnikom zaklenjenih telefonov po tem datumu omogočil brezplačen odklep telefona na svojih prodajnih mestih (Si.mobil prodajni centri in prodajna mesta pooblaščenih prodajalcev). Dlančniki Blackberry in USB modemi bodo še naprej zaklenjeni, vendar jih bo Si.mobil na željo uporabnika brezplačno odklenil. Zaklenjeni bodo ostali paketi SIMPL na kartice, saj gre za celovito ponudbo paketa, ki vključuje telefon in kartico SIM.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Amm .. a pa ste dale vi tole vašo anketo komu v pregled?? Ker je popoln nesmisel! Kako naj človek odgovori na vprašanje, kjer se v vprašanju skrivata dve vprašanji?!?
jezen.gif

Primer: Podjetje poznam vrsto let, zato mi ni vseeno kaj se z njim dogaja.
Kako naj človek odgovori, ki podjetje pozna že vrsto let, pa mu JE vseeno.
1- sploh ne drži
7 - popolnom adrži
Ammm .. kaj drži? Da ga poznam? Da mi je vseeno? Da ga ne poznam? Da mi ni vseeno?

Isto pri drugem vprašanju!
Ni me sram, da uporabljam izdelke/storitve podjetja.
Kaj pa če storitev ne uporabljam?
Ne vem: kaj ne vem? Da me je/ni sram? Al da jih ne uporabljam?

Pismo no. Pol pa ni čudno, da razno razne raziskave pokažejo neke čudne rezultate, saj so vprašanja sama že čudna!

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Ma kaj je to za ena anketa. Sem zacel resevati in se na sredini ustavil. Kako naj sploh na kaj takega odgovorim - ce nisem zaposlen tam?
Sam imam narocnisko razmerje pri Debitelu ze vec kot 10 let. Seveda me zanima, kaj se z njim dogaja. To pa ne pomeni, da se istovetim s podjetjem. Ne s tem, ne s katerim koli drugim.
A ce vozim Hondo pomeni, da se cutim Honda?
smile-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Noben od SLO operaterjev telefonov ne zaklepa.

SIMOBIL jih še zaklepa !

Si.mobil 100% ne zaklepa od poletja...

Citat:
Odklep telefonov

Si.mobil bo od 15. julija 2010 naprej omogočal ponudbo odklenjenih telefonov.

Uporabnikom, ki bodo kupili telefon iz obstoječe zaloge še zaklenjenih aparatov, bo Si.mobil tega na željo brezplačno odklenil. Prav tako bo vsem imetnikom zaklenjenih telefonov po tem datumu omogočil brezplačen odklep telefona na svojih prodajnih mestih (Si.mobil prodajni centri in prodajna mesta pooblaščenih prodajalcev). Dlančniki Blackberry in USB modemi bodo še naprej zaklenjeni, vendar jih bo Si.mobil na željo uporabnika brezplačno odklenil. Zaklenjeni bodo ostali paketi SIMPL na kartice, saj gre za celovito ponudbo paketa, ki vključuje telefon in kartico SIM.
vir: http://www.simobil.si/sl/insid...33-0E30B0F0213C