včeraj zvečer sem klical na njihov center od debitela in sem govoril z enim agentom - kateri POJMA ni imel da bi mi razložil njihovo ponudbo
najprej sem ga vprašal če imajo res iphona v ponudbi pa mi je tako GRDO povedal JA KAJ TE PA ZANIMA!! ?
potem sem ga vprašal kje na spletu ga imajo da si ga "ogledam" in mi je dobesedno reku: NE NE NIMAMO GA GOR IN TUDI GA NE BOMO IMELI GOR!! tako kot da bi mu bilo odveč to povedat..
potem sem ga vprašal v katerih paketih ga imajo in mi je najprej palamudil, da ne razume mojega vprašanja
potem sem mu povedal ,da sem na forumu videl drugačne podatke in če lahko preveri in mi je spet ostro nazaj odvrnil da on pozna ponudbo.
po parih minutnem prerekanju sva LE prišla do tega, da mi je povda, da ga lahko kupim v d40 paketu za 599 eurov in da je to 16gb verzija
kr neky....kot da bi mu bilo odveč mi predstavit njihovo ponudbo - namesto, da bi me prepričal da pridem h njim kot stranka me je samo na grd način odslovil
Fuj, bom raje ostal na svojemu operaterju brez vezave in kupil iphona v trstu za 20 eurov dražje...
samo toliko da veste o njihovem načinu poslovanja.