Pazi, je samo za nove naročnike. Tj. ti kot obstoječi naročnik lahko daš tvojo kodo nekomu, ki še ni na bobu. Ko izkoristi tvojo kodo, oba dobita popust.Eno vprašanje na hitro. Gre verjetno tudi, da trenutni bob paket zamenjaš za dražjega in potem zahtevaš kodo in jo unovčiš. Ni neki vezano na paket, ki ga imaš sedaj?
SMS na klicno številko "!#$%&/()= darujete po 5 €Imam predplačniški paket enotni, na katerem se mi samo nabira denar, porabit ga pa ne morem Najmanjša možnost polnenja je 5€. Polnit je pa treba na 3 mesece.
Kako najlaže porabit - izpraznit "račun".
Pomojem gre za predplačniški 6,6c paket "po porabi"Za ta paket enotni ne vem kje ga imaš.
Sem vedel, da se bo našel kakšen butl, ki se ne zna normalno pogovarjat.SMS na klicno številko "!#$%&/()= darujete po 5 €
Pa se enote/€ prenesejo?Zakaj ne bi šel na naročniški paket bob 4c, kjer plačuješ samo po porabi?
bob 4 cente
z naročniškim paketom bob 4 cente lahko govoriš in pošiljaš SMS sporočila po ceni 4 cente v vsa stacionarna in mobilna omrežja v Sloveniji in to brez vezave, brez fiksnih stroškov ter brez skritih pasti.bob.si
Za ta paket enotni ne vem kje ga imaš.
Tako je.Pomojem gre za predplačniški 6,6c paket "po porabi"
Poglej priponko 54679
Pa se enote/€ prenesejo?
ali lahko naredim prehod na naročniški paket?
da, kadarkoli lahko preideš na bob pogovorni naročniški paket. Prehod med predplačniškim pogovornim paketom in paketom mobilni internet ni mogoč. postopek prehoda na naročniško razmerje pogovornega paketa lahko opraviš tako, da se prijaviš na povezavi in vneseš svoje podatke. po opravljeni prijavi boš na dom prejel dokumentacijo. naslednji delovni dan bo tvoje naročniško razmerje pogovornega paketa samodejno aktivirano, o aktivaciji pa te bomo obvestili tudi prek SMS sporočila. če želiš postati naročnik pogovornega paketa takoj, ob podpisu naročniške pogodbe prejmeš tudi potrditveno kodo, ki jo vneseš na povezavi. po opravljeni potrditvi naročniškega pogovornega paketa svoj mobilni telefon ali napravo izklopiš in ponovno vklopiš, aktiviraš si svoj naročniški pogovorni paket ter izkoristiš ugodne cene klicev.
pri prehodu iz bob predplačniškega na bob pogovorno naročniško razmerje, se dobroimetje prenese kot dobropis na tvojem naročniškem računu.
Kakršno vprašanje, tak odgovorSem vedel, da se bo našel kakšen butl, ki se ne zna normalno pogovarjat.
To ni res, brane_new je skoz tak ... to je njegov način komunikacije. Saj gre, sam navadit se morš nanj.Sem vedel, da se bo našel kakšen butl, ki se ne zna normalno pogovarjat.
pravi umetniki so redko cenjeni še za časa svojega življenja...To ni res, brane_new je skoz tak ... to je njegov način komunikacije. Saj gre, sam navadit se morš nanj.
Čeprav, dodane vrednosti pa ni v njegovih sporočilih.
p.s. kot tudi ne v tem
Kot berem te imajo na alterju kot nekega dvornega norčka To mi dovolj pove o tebiKakršno vprašanje, tak odgovor
brane je nekje med haiku mojstrom in Srečkom Kosovelom...Kot berem te imajo na alterju kot nekega dvornega norčka To mi dovolj pove o tebi