Novo pri bobu V.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

nism vedu da bob racuna odhod od njih 4.1eur oz zaracunava prehod na drugo ponudbo ko gres stran? Zakaj drugo ponudbo?

ps: baje so to ponovem administrativni stroski, sam ce nikjer nic ne pise niti ko sem postal njihov narocnik tega niso imeli

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
kako lahko prekinem naročniško razmerje?
naročniško razmerje bob prekineš na način, da pošlješ dopis, na katerem navedeš telefonsko številko, na kateri želiš trajno prekiniti naročniško razmerje ter podatke o naročniku. zraven pa dopišeš tudi kontaktne podatke in razlog prekinitve. dopis mora biti lastnoročno podpisan s strani naročnika.

dopis pošlješ na naslov:

bob
p. p. 415
1001 Ljubljana

damjanko

Pripravnik
6. okt 2008
235
17
18
ksz

nism vedu da bob racuna odhod od njih 4.1eur oz zaracunava prehod na drugo ponudbo ko gres stran? Zakaj drugo ponudbo?

ps: baje so to ponovem administrativni stroski, sam ce nikjer nic ne pise niti ko sem postal njihov narocnik tega niso imeli

Prnos številke k drugem operaterju se pač plača 4.1€ brez ddv oz 5€ z ddv kot pri vseh drugih operaterjih...razen morda Hoferja...
lpd

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.883
763
113
www.jernej.org
ksz

Prehod na drugo ponudbo pomeni, da si šel iz bob-a na a1. Ali se motim? Meni so isto zaračunali, ko sem šel iz takrat še simobila na bob. Načeloma je tako, ti stari operater zaračuna 5€ za prenos številke. Če pa prehajaš med bobom in a1, pa to imenujejo "prehod na drugo ponudbo"... je pa ceneje od prenosa številke, tako da je meni osebno ok. Skratka nič novega.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Aja ok sm ze pozabil na to foro. Mel sem normalen paket pa so me potem prevekslal na vip paket oz tiste sms ponudbe k so bile zastonj. vrjetno je to pac prenos stevilke ja.

fatmir

Pripravnik
2. maj 2009
104
1
18
Zdravo,

a je možnu, da bi bila poraba podatkov pri bob-u večja za isti promet (marketinški nateg) kot pri ostalih operaterjih .

lp

luka51

Guru
16. avg 2007
14.491
5.787
113
Eno vprašanje glede mms. Vpisal sem apn po navodilih na strani bob (android) Internet deluje MMS ne poslje. Kje je trik? Na wp10 sem imel samo en apn in je delalo. Kak ma to android? Je kaki trik?

böc

Majstr
1. avg 2007
2.390
451
83
KSZ: kako je s to menjavo SIM kartice (bi rabil nano)? Torej poklicem in mi pošljejo novo.
A potem sta obe SIMki aktivni (=lahko rabis eno ali drugo)?

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
Vprašanje:

denimo da imam tarifo hot maxi (20GB podatkovnega prenosa) in porabim vse podatke v 14 dneh. Lahko znova ročno aktiviram tarifo z novimi 20GB pred iztekom 30 dni ?
Hvala.