ksz
nism vedu da bob racuna odhod od njih 4.1eur oz zaracunava prehod na drugo ponudbo ko gres stran? Zakaj drugo ponudbo?
ps: baje so to ponovem administrativni stroski, sam ce nikjer nic ne pise niti ko sem postal njihov narocnik tega niso imeli
Prehod na drugo ponudbo pomeni, da si šel iz bob-a na a1. Ali se motim? Meni so isto zaračunali, ko sem šel iz takrat še simobila na bob. Načeloma je tako, ti stari operater zaračuna 5€ za prenos številke. Če pa prehajaš med bobom in a1, pa to imenujejo "prehod na drugo ponudbo"... je pa ceneje od prenosa številke, tako da je meni osebno ok. Skratka nič novega.ksz
nism vedu da bob racuna odhod od njih 4.1eur oz zaracunava prehod na drugo ponudbo ko gres stran? Zakaj drugo ponudbo?
ps: baje so to ponovem administrativni stroski, sam ce nikjer nic ne pise niti ko sem postal njihov narocnik tega niso imeli
dva APNa, za MMS posebejEno vprašanje glede mms. Vpisal sem apn po navodilih na strani bob (android) Internet deluje MMS ne poslje. Kje je trik? Na wp10 sem imel samo en apn in je delalo. Kak ma to android? Je kaki trik?
keri phone maš?Nop ta default,supl ne pomaga. Ostalo je že bilo kot na slikah
tam je fora, poklikaj vse če ma opcijoMi a1 global