Sem to že naredil in jim poslal prav na info mail. Ni bilo odziva.Zakaj so odobrili reklamacijo? Zavrni račun z utemeljitvijo, da nimaš sklenjene pogodbe.
Prejel tudi jaz, s tem da sem ga sklenil ravno pred tednom dni. In tako bodo od sedaj od mene dobili 50 evrov več v dveh letih. Pi*de.Včeraj prejel "lepo" obvestilce da z 18.2.2020 višajo ceno paketa Dodatni, ki je aktiven na nosilnih paketih A1 GO in to za 2€. Svaka čast!
Meni se zdi še zmeraj ok cena napram ostalim.
Ok ne vem točno kako komunikator deluje ampak mislim da ne moreš ravno menjati sim kartice za domačega operaterja in pričakokvati da bo le ta deloval.
Telemach me na tem področju ni razočaral. Pred kratkim sem bil v J. Koreji 16 ljudi je dalo 2€ in smo kupili 1 sim kartico za neomejeno količino podatkov za 10 dni. Na mojem telefonu sem naredil hotspot (vsak od njih je nastavil še repeater da je bilo obnočje sprejema signala širše- pustimo to da je posledično poraba baterije večja; pritoževal se ni nobren) in vsi so lahko preko telemahovega Unifona klicali neomejeno časa v Slovenijo. Da ne omenjam da smo vsi imeli celotno potovanje (praktično) brezplačen internet.
Pa me zanima če je to mogoče narediti še pri katerem drugem operaterju?
Sedaj kjer koli iz EU po svetu kupim le sim kartico ki vsebuje samo podatke. Za vse ostalo imam Unifon
Jaz sam nisem videl nobene prednosti unifona.Ok ne vem točno kako komunikator deluje ampak mislim da ne moreš ravno menjati sim kartice za domačega operaterja in pričakokvati da bo le ta deloval.
Telemach me na tem področju ni razočaral. Pred kratkim sem bil v J. Koreji 16 ljudi je dalo 2€ in smo kupili 1 sim kartico za neomejeno količino podatkov za 10 dni. Na mojem telefonu sem naredil hotspot (vsak od njih je nastavil še repeater da je bilo obnočje sprejema signala širše- pustimo to da je posledično poraba baterije večja; pritoževal se ni nobren) in vsi so lahko preko telemahovega Unifona klicali neomejeno časa v Slovenijo. Da ne omenjam da smo vsi imeli celotno potovanje (praktično) brezplačen internet.
Pa me zanima če je to mogoče narediti še pri katerem drugem operaterju?
Sedaj kjer koli iz EU po svetu kupim le sim kartico ki vsebuje samo podatke. Za vse ostalo imam Unifon