Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Priporočam, da gre jutri ob prazniku pršuta in Terana malo po Krasu testirat. Vasi bolj ob meji. Tam so srečni, če 3G vidijo na telefonu.
Ali pa denimo Smrekovec. Tam vleče skoraj bolje A1, ne AI SI...
V Celju ga pa Telemach šiša
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Saj ne rečem, da ni možno... ampak sumljivo mi je zato, ker je črta hitrosti zelo ravna... kar pa načeloma ni znak obremenjenega omrežja.
Citat:
Uporabnik Eden pravi:
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Saj ne rečem, da ni možno... ampak sumljivo mi je zato, ker je črta hitrosti zelo ravna... kar pa načeloma ni znak obremenjenega omrežja.
Imava oba prav, ko sva menila, da je meritev sumljiva. Pejt na FB Turk Dejana, tokrat je meril hitrost v Kopru. In prav vidi se, da ima za merjenje hitrosti Telekoma paket z hitrostjo LTE 4G 20., kar pomeni omejitev 20/5. Milorečeno zavaja.............
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Zanimivo... Tudi meni je ratalo sumljivo komaj ko sem videl ta drugi speedtest da sta prehodnika na prvi speedtest imela prav da je omejitev LTE pri Telekomu 20/5..
Žal sta oba speedtesta nepravična tko da se bo mogu G.Turk nabavit kaj drugega pri Telekomu..
To je podobno kot na cesti ... več uporabnikov, več obremenjeno omrežje ...Citat:
Uporabnik Jest pravi:... ne dosegam vec takih hitrosti, kot vcasih...
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
KSZ
Kako tale video zajameš?