https://www.facebook.com/A1Slovenija/posts/461659707508425Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Za vse zasebne uporabnike, mlajše od 31 let, pa je A1 pripravil paket A1 ORTO EU, ki bo za 17,99 EUR mesečno prinašal neomejene klice, neomejena sporočila SMS in MMS ter 15 GB prenosa podatkov, ki jih lahko uporabniki porabijo doma in v državah EU.
Vprašanje za tiste pri A1 koritu .. Za tamalo imam sklenjen ORTO Tripster + in "polovičko" .. 23ga bi menjal na ta nov paket pa me zanima sledeče : 50% popust verjetno gre rakom žvižgat .. 1 GB v 69 državah verjetno tudi ali ostane ?
Citat:
Uporabnik Jurci pravi:
Uporabnik Breyton pravi:
Za vse zasebne uporabnike, mlajše od 31 let, pa je A1 pripravil paket A1 ORTO EU, ki bo za 17,99 EUR mesečno prinašal neomejene klice, neomejena sporočila SMS in MMS ter 15 GB prenosa podatkov, ki jih lahko uporabniki porabijo doma in v državah EU.
Vprašanje za tiste pri A1 koritu .. Za tamalo imam sklenjen ORTO Tripster + in "polovičko" .. 23ga bi menjal na ta nov paket pa me zanima sledeče : 50% popust verjetno gre rakom žvižgat .. 1 GB v 69 državah verjetno tudi ali ostane ?
Citat:
Uporabnik ViSiON pravi:
Citat:
Uporabnik Jurci pravi:
Uporabnik Breyton pravi:
A to je ziher? Potem, razen če si vezan, ne vidim razloga zakaj bi kdo ostal na Svobodni M, če lahko zamenjaš paket na Svobodni EU in za manj denarja dobiš več podatkov plus obdržiš 50% popusta na naročnino.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Naj že povečajo količine prenosa podatkov na paketih pa bo mir, tako pa rabijo veliko preveč časa, da se zmigajo.
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Danes sem dobil sms, da so vsi klici in vse, tudi prenos podatkov porablja v EU enako, kot doma, ampak to je najbrž uredba pri vseh operaterjih? So pa dali ven ene dva paketa s po 15GB prenosa po 20eur oz. 18 eur za mlade, kar pa mislim, da ne bo zadržalo odhodov, če se mene vpraa?
Citat:
Uporabnik su35 pravi:
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Danes sem dobil sms, da so vsi klici in vse, tudi prenos podatkov porablja v EU enako, kot doma, ampak to je najbrž uredba pri vseh operaterjih? So pa dali ven ene dva paketa s po 15GB prenosa po 20eur oz. 18 eur za mlade, kar pa mislim, da ne bo zadržalo odhodov, če se mene vpraa?
Prenos podatkov se bo računal drugače v državah EU...na palec imaš 50% prenosa doma na voljo v EU.
Odredba pa ne onemogoča da bi operater ponudil celoten zakup podatkov doma tudi v EU.
No tako si jaz razlagam vse skupaj.